Marknadsundersökning

Jag har bestämt mig för att börja med lite marknadsundersökningar och här kommer den första. Sen om det också blir den enda eller om det kommer komma många återstår att se, men jag hoppas på många svar för at tkunna ta fram en rättvis statistik!

Frågan lyder som sådan:
Om du köper såpa, köper du då gul- eller grönsåpa?
Och, vart i landet bor du?


Jag, som själv inte använder såpa på grund av någon konstig allergi eller liknande, tycker att detta är en väldigt intressant fråga.

Därför vill jag nu se om mina fördomar stämmer, och därför är det viktigt att båda frågorna besvaras så sanningsenligt som möjligt.
Tack på förhand!

Mvh

Marknadsundersökningsavdelningen på moeller.blogg.se

Förstörda planer

Äh, det regnar! Typiskt! Jag & KB skulle ju ut och spela tennis, jag har varit taggad för det hela dagen! Det är helt sjukt, när man planerar nåt och så går det aldrig, det blir bara med och med uppskjutet! Men idag skulle det verkligen bli av! Men så kommer värsta åskregnet, nej någon tennis ser det visst inte ut att kunna bli ikväll! Besvikelse!

Breaking up

Varför är det så otroligt svårt att hitta Filarfolket, Norrlåtar eller liknande på internet? Jag är så otroligt sugen på att höra något sånt, använder inte folk som gillar dem youtube? BAH!

Skärpning, internet, jag trodde du kunde ge mig allt jag vill ha, men icke! Det är slut, hör du det? Det är inte du & jag längre! Jag väljer skivspelaren där hemma framför dig! Hör du det? Saknar du mig inte? Det kanske du skulle tänkt på!

En sång som är glad

Det här skulle kunna vara världens bästa sång.
Obs, det här är min egen tolkning, och jag tar bara med refrängen idag, resten kanske kommer någon annan gång!


Ajka salajka lari lari vajka
orrekock är bara bluff och båg
hum föri skum föri järimarahito
arra barra kitt och katalog
ackekackelacka sill och stjärt och gummisula
lilla skvirrevirrevippombom
hula hula hula uti dickedackedula
uti lurifaxi bom bom bom

Stendött

Idag är det alldeles dött här i Gustafsons Skafferi. Minsann. Det har varit typ 3 kunder på sökert 1½ timme, vart är alla människor?
På ett sätt är det skönt, jag får vila lite, men det är ändå jättetråkigt att det är så tomt. Vad har hänt? Jaja, jag får väl fortsätta hänga på facebook och bara vänta..


Eloge

Jag vill bara ge en eloge till Pelle & Valle.
Bara för att de är de enda som bloggar nu för tiden, alla andra är rätt kassa & det händer ingenting!

Jag mottager gärna tips på läsvärda bloggar, för när det varit söndag och jag plöjt igenom alla Pelles 300 bloggar (per dag!) har jag inte mycket kvar att läsa. Jag behöver stimulera min hjärna lite, rädda mig från king.com!

-

Förresten, nu var jag ekal, jag glömde Johanna. Johanna har en väldigt fin blogg och den försöker jag också att läsa ganska ofta, och hon är duktig på att skriva. Så hon ska också ha en eloge! Men hennes blogg är lösenordsskyddad, så jag tror inte att det är någon mening att länka den här.

Ekologiskt är logiskt

Jag blev arg idag, men mamma så åt mig att jag inte skulle vara så arg. Men jag tycker ändå att det är hemskt. Anledningen till att jag blev arg är att vi fick ett brev från Arla till Skafferiet idag, det var information om att de ska höja priserna på allt i deras ekologiska sortiment! ALLT! I genomsnitt ska de höja priserna med 6 procent, det är ganska mycket det, tänk själva att betala 50 öre mer för varje mjölkpaket eller 2 kronor mer för varje smörpaket! Okej, inte jättemycket, men det känns ju verkligen som de vill sälja mindre ekologiskt och det var därför jag blev arg!

Såhär stod det:
"Avisering om prishöjning på Arla Foods ekologiska sortiment per den 1 september 2008

För att långsiktigt säkra tillgången på ekologisk mjölkråvara aviserar Arla Foods härmed om en prishöjning på det ekologiska sortimentet per den 1 september 2008. Höjningen skiljer sig mellan olika produktgrupper men blir i genomsnitt cirka 6 procent utslagen på hela det ekologiska sortimentet."

Dessutom ska de TA BORT den ekologiska standarsmjölken ur sortimentet från v 42 (alltså nästa vecka) till januari! Det är sjukt. (Och även mellanmjölken i storförpackningar, 10 liter och större.)
Jag blev arg och tyckte att det är sjukt att de ska höja det ekologiska och tyckte att det inte verkar som de vill sälja något ekologiskt. Mamma sa att jag borde tänka att det är för att om de kan ge mer ersättning vill säkert fler bönder lägga om till ekologiskt och att de inte skulle höja om de inte tror att folk betalar det. Men jag tycker ändå det är illa. Att bara sådär höja allt ekologiskt! Då borde de banne mig höja det andra också, jag hatar det! Varför ska man ÖKA skillnaderna mellan ekologiskt och konventionellt? Varför? Det borde vara tvärtom, ekologiskt borde vara billigare. Banne mig!

Jag hatar det, jag hatar att ekolokiskt ska vara dyrare, jag hatar att man är så ovillig att hjälpa miljön.
Jag vill se grön skatteväxling - NU!

Mörkret

Jag saknar Norrland, jag vill att sommarnatten ska vara ljus, men här är det kolsvart ute på nätterna. För mig har den svenska sommaren inte mörka nätter, och även om jag vet att det är riktigt mörkt hela vintern i Norrland känns det värt det för att få en ljusare sommar. När jag gick hem inatt var det riktigt mörkt ute och det värsta var nästan att jag inte kunde se om det var några grodor någonstans. Min grodfobi är hemsk på sommarkvällarna & jag ser dem nästan varje kväll. Inatt såg jag två, trots mörkret, och jag vill inte tänka på hur många jag kan ha missat just för att det var så mörkt.

Men, missförstå mig inte, jag är inte mörkrädd, inte ett dugg faktiskt. Jag är mest rädd för grodorna, och så känns det bara fel när det är så mörkt på sommaren.

Det kommer nog bli svårt i Uganda, där är det ju jämnljust/-mörkt året om, solens tider är konstanta på ekvatorn och det blir nattsvart på 5 minuter - hur ska jag kunna vänja mig vid det? Jag som inte ens vill att det ska vara mörkt klockan två på natten?

Badarn

Jag känner ingen som tycker så mycket om att bada som min farmor, hon är galen i att bada. Vi åkte, som jag skrev igår, till farbror i Molkom när jag slutade jobbet. Där hittade vi farmor, och lite senare även hennes syster. Jag & pappa sa att vi skulle bada och farmor ville självklart med, och då hade hon & systern varit och badat bara en timme tidigare..
I alla fall, vi kom överrens om att bada vid kyrkan, där badade vi alltid när vi var i Molkom när vi var små och det är ett trevligt ställe. Vattnet var jättevarmt, det var superskönt! Men stället har visst förvandlats till nåt slags nudistbad - alla där var nakna. Utom jag, pappa & farmor, haha!

Ikväll har jag & farbror cyklat hem från Mjönäs, där vi varit på middag hos polackerna, det var jätteskönt att cykla hem och tog bara drygt 20 min - alldeles lagom! Fast jag undrar varför det alltid ska sluta med uppförsbacke - vart jag än cyklar! Det vore trevligare om uppförsbacken var först och sen kom det nerför, så man inte alltid är så färskräckligt svettig när man kommer hem! Men på nåt sätt lyckas jag alltid cykla bara till ställen som slutar med uppfärsbacke, illa!

Galet

Det är galet vad trött jag är. Det är inte bara det att jag blir trött av att jobba, utan dels är det hemskt mycket att göra men sen är det ju så förskräckligt varmt! Att stå där inne är som rena bastun, det är minsann dags att det kommer upp markiser på huset!
Ikväll har vi badat i Lakene, det var härligt, men när jag var liten var det väl inte fullt så långgrunt, eller? Sen åkte vi till Rådastrand för att köpa glass, det var stängt men när man har en mamma som har kontakter kan man få köpa glass ändå, det är fint.
Igår badade vi i älven, det var kallt. Imorgon ska vi åka till farbror i Molkom, när jag slutat jobba. Planen är att det ska badas där med, bada är bra. När man stått inne hela dagen är det verkligen skönt att få ett kvällsdopp! Minsann.
I övrigt saknar jag att umgås, var länge sen jag träffade någon vän, det är lite ensamt att inte hitta på saker. (Någon som vill bjuda hem mig på lite umgänge?)

Pappa

Vi har varit nere till älven och badat. I skafferiet var det sjukt mycket folk idag, jag är trött och ska strax gå hem och dricka te, sen sova. skönast!
Min pappa var på tv igår, håll till godo med honom istället, när jag är så tråkig.

Pappa på tv.

Man lever bara en gång!

Idag, när jag åt en kaka och tänkte att jag egentligen inte borde, men i samma sekund ursäktade det inför mig själv med att "man lever bara en gång" slog det mig att det uttrycket är VÄLDIGT konstigt. Vadå lever bara en gång? Gör det inte att det är desto viktigare att ta vara på livet? Att man borde sköta sig? Att man inte alls ska äta en kaka till för att det är gott och man lever så kort att man kan unna sig, men äter man en kaka till för ofta lever man nog kortare och då känns det väl inte så värt det? Om man nu bara har ett liv ska man väl i alla fall försöka göra vad man kan för att det ska bli långt, eller?

Jobbsnack

Jag tänker hela tiden på saker jag ska skriva i bloggen, men minnet är lite sådär, va.. Jag borde göra som Pelle & ha ett block. Men jag hade inte hunnit skriva det i blocket heller, jag menar, det är svårt att skriva och jobba samtidigt. Bah.

Mitt på dagen idag var jag galet trött, det var så sjukt mycket folk att jag trodde jag skulle dö. Jag ringde förstärkning (mamma) för att jag ens skulle hinna bre min lunchsmörgås. Det kom varor från många håll, mejeri-kylen gick sönder så jag var tvungen att bära in alla mejerivaror i stora kylrummet, samtidigt som jag var tvungen att packa upp två leveranser, hade en lång kö med kunder och helt plötsligt blev tvungen att tömma minnet på kassaapparaten. Stressigt värre, så när mamma kom var jag på lite dåligt humör, ville äta och få allt undanstökat, när man är två hinner man ju även om det är kunder.
Igår var det lugnt, då kom inte första kunden förrän en halvtimme efter öppning, det var skönt att hinna städa och fixa och sånt. Sen förflöt hela dagen lugnt, med flera pauser och sådär. Men idag var väl första kunden där vid 5 över 9, sen var det fullt till klockan 13. Galet! Och lastbilar och folk som ville ha kaffe och ojojoj. Jag blir alldeles stressad bara av att tänka på det.
Men sen blev eftermiddagen rätt lugn, det var otroligt skönt. Jag kunde slappna av och är inte galet trött nu på kvällen heller, trots att det ändå var en riktigt bra dagskassa, för att vara onsdag!

Snart ska jag ut och klippa gräs, som att mina fötter inte är nog trötta av så många timmar i stående läge. Men efter idag har jag faktiskt jobbat mer än hälften av dessa veckor jag har Skafferiet, jag vet inte om det är skönt eller tråkigt.. På ett sätt är det ju skönt att man kan få lite mer tid över sen, men samtidigt gillar jag att vara i Skafferiet, det är ett passande jobb för mig, jag trivs. Dessutom tjänar jag ju bra när jag är där, med tanke på att det är så långa dagar och sådär! Jag kommer i alla fall komma upp i över 55 timmar den här veckan också!

När jag cyklade hem idag, förresten, kände jag verkligen värmen i luften. Man känner det när det känns varmt även i skuggan. Det var härligt! Jättehärligt! Men det är ju också en grej som gör att det känns lite synd att jobba i skafferiet, när det regnar är det ju trevligt att vara inne. Men är det såhär fint väder kan jag i alla fall se till att cykla lite mer, det är bra!

Flyg min kos, dit kosan vänder vinden i öster, sydöster.

Jag kollar på flygbiljetter. 10483:- tur & retur, inklusive skatter och sånt. Det känns ändå rättså acceptabelt. Men visst kan man hoppas på ännu bättre! Men vi får väl se, detta innebär dock sisådär 16 timmar på Addis Abebas flygplats, det känns kanske inte som världens roligaste grej. Dessutom är det på hemvägen, då lär vi ju inte vilja nåt annat än komma hem. Addis Abeba? Vad kan man göra där? Eller ja, på flygplatsen? Vi lär ju behöva skaffa visum om vi ska in i Etiopien och det känns ju inte så värt.
Dessutom lär jag mig aldrig am & pm. Vilket är natt och vilket är dag? Alltså vet jag inte ens om det skulle vara en natt eller en dag vi skulle få spendera där.

Svårt val, min kära!

Tisdag

Idag känns som en bra dag, det var rätt lugnt i skafferiet och jag behövde inte jobba ihjäl mig, kunderna var trevliga och jag hann sitta ner en del. Jag hann till och med dricka två koppar kaffe! Sensation!
Dessutom sov jag bra inatt, jag la mig tidigt, tidigt igår och det var jätteskönt. När jag gick upp imorse kände jag mig verkligen utvilad, riktigt härligt!
Utöver det är det soligt som bara den, härligt! Jag är sugen på att cykla, men när jag jobbar hela dagarna blir det inte så mycket tid över till det. Dessutom står cykeln vid skafferiet, imorgon ska jag nog få någon att skjutsa mig dit, så jag kan cykla hem sen. Det vore skönt! Det är alltid skönt att bryta av den långa jobb-dagen som bara är ståendes med att cykla lite! Nyttigt för mig, minsann.

Plus

Jag tänkte att det är dags att ta tag i saker och ting och för att det är för tidigt för att sova. Därför bestämde jag mig för att det är dags att redigera bilderna från Daniel & Christinas bröllop. Hittills har jag fixat en enda bild. Jag piggnade till när jag började göra nåt och istället för att använda det till att göra nåt vettigt fastnade jag i spelande. Typiskt!

Men nu är det banne mig dags. Men lite Christer i radion och Pelle på msn kanske jag kan få några bilder fixade i alla fall.

Förresten funderar jag på om det är dags att sluta räkna?


Titta på bilderna:

moeller.bilddagboken.se

Trött

Jag är för trött för att skriva att Winnerbäck är bra, att Emil var alldeles lika bra som vanligt, att Maia Hirasawa var jättefin och att Miss Li var söt som bara den.
Jag är för trött för att berätta om att jag arbetat sisådär 55 timmar den här veckan.
Jag är för trött för att skriva att jag saknar Marielle och alldeles för trött för att påstå att jag hellre varit i stan just nu.
Jag är för trött för att göra något alls ikväll, för trött för att ens hänga här!

The Majestic

Igår såg jag och Kolbjörn på film, The Majestic på SVT2. Den var trevlig, men rätt tråkig. Jim Carrey hade huvudrollen och tappade minnet. Det hände inte så mycket, men det var bra ändå. Dock innebar det att jag somnade väldigt sent, så det är nog dags att sova strax.

För övrigt är jag
"Gustafsons Skafferi
Lena"

mest hela dagarna, jag har namnskylten på mig även hemma.

Imorgon är det "sommarfest" på gården, det betyder jippo med massa folk, jag jobbar och är inte hemma, det känns skönt. Jag är inte så road av de där grejerna!

Gurka

Gurka är nog det godaste som finns.
Årets bästa dag är den dagen första gurkan blir färdig - mums! (Den dagen var i måndags)

Annars är jag trött i fötterna av jobbandet.

Masaka

Om någon är intresserad kan jag berätta att jag & Julia ska till Masaka i höst, här finns lite bilder därifrån:
Matildas resedagbok

Skafferihäng

Jag hänger för övrigt i Skafferiet om dagarna. Jobbar massor, ska spara till Uganda. Minsann.
Någon kväll (kanske nästa vecka?) ska jag & Kolbjörn spela tennis. Det blir coolt! Jag kan inte, han kanske blir knäpp på mig?

På fredag är det Winnerbäck också, förresten! Det känns inte så. Jag har för mycket att tänka på. Men det blir nog super! Egentligen ser jag mest fram emot att se Emil, tror jag. Emil är fin han.

En blogg om saken.

Eftersom jag allt som oftast dedikerar mina bloggar till Pelle kommer här en till.

Västkusthelg, del 2.


Fredag och klockan var runt 15 (eller 14, kanske? vad vet jag?). Marielle och jag hade planerat att cykla eller hitta på något liknande trevligt på lördagen, vi skulle ses när hon slutat jobbet och planen var väl att jag skulle sova hos henne dessutom. Men, så ringde hon och frågade om vi inte skulle dra ner till hennes familj & deras stuga i Mollösund. Javisst, sa jag & kollade att vi fick låna bilen som jag ändå lånat över helgen. Jag kirrade biffen, hämtade Marielle på jobbet, vi åkte hem till henne och hon packade i ett nafs och sen blev det sisådär 4 timmars biltur med ett stopp på McD i Uddevalla.
Kvällen ägnade vi mest åt att vara sociala med familjen och promenera och titta på Mollösund.

Lördagen var mysig, vi badade vid fyren (fast jag hoppade faktiskt bara i en gång) och solade en hel del. Deras altan är grym, minsann!
På eftermiddagen bestämde vi oss för att spela minigolf, sagt och gjort, vi fick till och med med oss pappa Marielle. Finemang, tyckte resten av oss och vi var alltså 6 pers som skulle spela minigolf. Alla som spelat minigolf på 6 pers vet att det kan ta ganska lång tid. I alla fall när mer än hälften av insatserna innebär sju slag per bana. Ja, det här blev ett projekt som tog timmar och i slutet klagade i alla fall hälften på att de var hungriga och att det var kallt, men trevligt var det och jag, som ledde ett bra tag lyckades hamna näst sist. Men som tur var var det Marielle som kom sist, så jag var nöjd ändå. Man kan ju aldrig vara annat än nöjd när man vinner över henne.
Därefter tog vi det långa benet före det korta hemåt och åt mat. Ungefär när vi kom hem började det ösregna och vi var lyckliga över att det väntat tills vi var klara med minigolfen. Minsann. (Nämnde jag att Marielles systers pojkvän vann minigolfen? Men han hade tjuvtränat, den jäveln!)
Kvällen blev mest tv och sådär, vi var trötta.

På söndagen började vi med en promenad med hundarna och därefter frukost. (Jag måste säga att det är väldigt trevligt med familjefrukost, i min familj existerar sånt bara på julafton och då har hälften av oss redan ätit några smörgåsar eller så för att man varit för hungriga för att vänta.)
Vi fortsatte med solande och hängande på altanen, trevligt värre. Sen packade vi, åt lunch och lite sånt där. Och så fick vi i oss några korvar innan det var dags för oss (jag, Marielle & systerna pojkvän) att bege oss hemåt Värmland igen.

Trevligt var det, kan jag lova! Och det är skojigt att vara mitt uppe i allt familjebråk, haha. Marielle älskar att provocera sin pappa som blir otroligt butter, hela familjen retar honom och de retar varandra massor. Jag bara skrattar.
I övrigt vann jag över pappa Marielle, syster Marielle och hennes pojkvän i fia, jag var grym! (I det paret var det också krig titt som tätt, de spelade spel hela tiden och blev galna på varandra. Kassa förlorare båda två.)

Men en härlig helg med många fina skratt! Tack!

(Äru nöjd nu, Pelle?)

Kom kampsång

Johanna har såklart rätt, de är väldigt söta!
Och man blir väldigt glad av dem!


Västkustshelg

Jag har haft en supermysig helg med Marielle och hennes familj på Västkusten! Finfint var det, massa sol och god mat, lite badande och minigolfspelande. En hel del familjetjafs, med en pappa som är lättretad kan en hel familj underhållas. Minsann!
Kom hem för inte så länge sen, och är jättenöjd! Tack för att vi alltid lyckas hitta på så fina saker, Marielle!

I övrigt: veckan blir bara jobb och jobb. Kommer vara i skafferiet konstant.

sNusk

Jag fick en katalog från teknikmagasinet idag, och när jag öppnade den är första uppslaget jag ser självklart sidorna under rubriken "Vuxenleksaker".
Här finns allt från en Monkeyspanker ("Att förklara den här prylen på ett rumsrent, katalogsfähigt sätt är stört omöjligt. Men vi lovar stora doser njutning för alla av manligt kön!") till en massagestav (Massage = friskvård. En daglig dos ger andligt och kroppsligt välbefinnande!) vid namn Smacky Jacky ("Sugproppen gör att du kan fästa en i t.ex. badkaret. längd 19 cm.")

Jahaja, nu för tiden ska man minsann ha sex med badkaret och låta mannen vara undergiven och ge honom smisk som om han vore en apa. Intressant!

Fast så roligt fick vi inte ha det, jag kollade upp min fakta och "Monkeyspanker" har inte så mycket med smisk att göra. Nä, det är ett vibrerande onanihjälpmedel. Minsann.

Antagen

Jag har blivit antagen till Medier och Kommunikation: Kommunikation och globala medier på Karlstads Universitet. Inte illa, va? Mer illa är väl kanske att jag inte tänker gå det. Men roligt att veta att man hade kunnat om man ville! Men som alla redan vet ska ju jag & Julia resa längre bort än till KAU i höst, minsann.

För övrigt står det "Ant i UG" och under det "5", någon som vet vad det betyder? jag blir knäpp på att inte kunna hitta sånt!

Sentimentalt

Idag är det helt sjukt, hela tiden saker som påminner om folk & saker. T.ex. Kungers på radion (Tommy), Hellsongs på radion (Per), Curly Sue med Takida (VK). Det var ju bara musik, men ändå. Det är mycket annat också, jag har tänkt på typ halva klassen idag, känns det som. Saknad, var ordet.

Jag fattar inte när jag blev så sentimental, jag har aldrig varit de typen, jag är inte den som är sån här. Bah, jag måste skärpa mig, eller ta en tripp till Norrland, eller möjligtvis Stockholm.

Jag röjer hela dagarna

Jag har utvecklat ett nytt beroende. Jag har blivit helt besatt av att spela MS Röj. Det är galet, men när det är lugnt i Skafferiet gör jag inte annat! Med en gammal kass dator och ett internet man inte kan ha på om telefon och korttransaktionspparat ska fungera känns det rätt lönlöst att hänga på internet. Så, finns det inte massa annat att göra och inga kunder spelar jag röj hela tiden.

Idag cyklade jag, det var otroligt skönt och har gjort mig på finfint humör!

Ge mig nya minnen

Bara för att det är en bra låt och för att jag blivit YouTube-nörd.


För 13e gången

Jag tror att det var 13e gången jag såg Håkan i torsdags, han är fin. Jag blir lycklig av att se honom. Dans, dans, dans.

Världens finaste

Gårdagens bröllop var det vackraste jag varit med om i hela mitt liv. Jag blev nästan inspirerad och vill gifta mig själv. De var superfina, platsen var underbar och allt var jättebra. Uppe på fjället och superfint väder, lyckat värre.
Festen var skoj, mycket alkohol och trevligt folk. Hur bra som helst.

Tack & hej

Jag trodde inte jag skulle ta mig hem inatt, så trött var jag. Alldeles innan Sunne stannade jag bilen och sov en halvtimme, det var bra. Annars hade jag nog kört av vägen. Trött minsann.
Men Arvika var skoj, Håkan var fin & bra, Firefox AK var dansant, Kooks var trevliga och Familjen var ungefär lika bra som sist.
Adrian var söt, GU-tältet var mysigt, bajamajorna äckliga och parkeringen 4 kilometer bort. Ja, festival var det väl, va?
Men jag kan inte förstå att de inte löser det med parkeringen smartare, åka buss från parkeringen? BAH!

Men nu blir det andra bullar, Christina & Daniel gifter sig imorgon, för fem minuter sedan skulle vi suttit i bilen på väg till Östersund, jag har inte ens ätit frukost. Bra skit!

Saknad #3486

Jag har pratat med Julia i telefon idag. Jag tror inte jag hört hennes röst sen vi skildes åt samma dag som skolan slutade. Det var lite vemodigt och hon sa att jag pratar mer värmländska. Men roligt att höra hennes röst.
Och roligast av allt är att Julia ska följa med mig till Uganda!

Jag saknar folk hela tiden, jag har så många att sakna och det är tomt. Jag borde bli bättre på att ringa folk, det är så glädjande när man väl kommit sig för.
Puss

Done

Ikväll har jag gjort en ny hemsida, enkel och snabb och kanske inte så värst snygg heller. Men tusen gånger bättre än den som var innan.
Som sagt, snabbt och enkelt jobb som kommer förbättras med tiden.
Kolla in den
här, så vet du också vart jag jobbar lite då och då.

Snabbt

Ikväll jobbar jag, jag har inte tid att blogga. Måste bli klar med skafferiets hemsida innan jag åker till Arvika imorgon. Fullt upp i livet, va?

För övrigt lyssnar jag på Winnerbäcks Sommar i P1. Det är att rekommendera. Han berättar roliga saker.

Glädjerus

Har jag sagt att jag ska på Arvikafestivalen på torsdag? Jag längtar så jag håller på att dö. På torsdag ska jag se Håkan, jag längtar så jag håller på att dö. Jag känner mig alldeles kär, men jag vet inte vad som är grejen egentligen.
I vilket fall som helst ska jag se Håkan på torsdag och jag längtar så jag håller på att dö. Jag är lycklig och det ska bli fint.

(NU ska jag sova!)


(Den här bilden är från sist jag såg Håkan på Arvika - 2005. Det var fint, jag hoppas det blir lika fint på torsdag.)

Effektivt

Jag har skrivit en TO DO-lista. Jag är bäst på såna. I alla fall att skriva dem.
Den här gången har jag till och med strukturerat upp vilka saker jag ska göra vilken dag. Jag känner mig duktig, bara det att jag faktiskt skrivit listan gör att jag är alldeles nöjd med mig själv.
Men utöver det har jag dessutom skrivit ett brev till rektorn på skolan i Uganda och det är verkligen bra. För övrigt verkar det som Julia ska med till Uganda, det vore superskoj!

Nu ska jag vara ännu mer duktig och sova!

Bättring på g?

Jag behöver bli bättre på:

- att visa min uppskattning
- att unna mig saker
- att se till att saker jag verkligen vill blir av
- att visa att jag tycker om människor
- att inte bli avskräckt när någon kommer för nära
- att inte bli så svartsjuk när mina vänner umgås utan mig
- att upprätthålla kontakter
- att göra ett bra första intryck
- att skriva tackkort
- att avsluta saker och lägga det bakom mig
- att prata och verkligen lätta saker jag behöver få ur mig
- att inte gräma mig över saker

och en massa mer som jag inte kommer på just nu.

Kort och gott (som håret)

Jag har haft en trevlig helg, några bra dagar i Karlstad, en skoj utekväll på Ankan, umgänge med allt från Marielle till Adrian (vilket innebär ungefär Marielle, Adrian & folk de känner), härligt badande & picnick på Hammarö, ny frisyr med kortare hår än jag haft på säkert 10-15 år.
(bland annat)

Nu är det mycket jobb, på torsdag ska jag till Arvika över dagen, i helgen är det bröllop i Östersund. Mycket står på schemat.Förresten, är det något som är fel när man tycker att pojkar födda 91 är söta?