Skåpdjur och överraskningar



När man bor så här många tillsammans är det lätt att mötas av diverse överraskningar, till exempel när man öppnar olika skåp. Just nu bor det en apa i skafferiet och ett huvud från en robot i badrumsskåpet. Fullt normalt här i Bruket!

Kräftor och kalasande











Bilder från fredagens kräftskiva som vi hade här i Bruket. Vi var nog runt 25 pers eller så och vi hade en otroligt rolig och fin kväll. Jag har inte tagit så många av bilderna själv, min kamera åkte runt i alla möjliga händer.

take a sad song and make it better



Jag är så otroligt sunkig idag, har fortfarande kvar knuten på huvudet som fixades till festen i fredags, jag går runt utan bh i en nästan genomskinlig t-shirt med kaffefläckar på. Halva dagen kombinerade jag det dessutom med att inte ha mer än trosor nedtill, sen blev jag kall och drog på trasiga leggings. Men det är så himla skönt att ha en sån söndag ibland!

Och alltså, mitt huvud. Hur ser det ut egentligen? Långt och med världens panna, sådär ser jag väl inte ut? Eller gör jag kanske det?

Idag har vi hängt hemma nästan allihop, hoppat runt, lekt orkester och spelat och sjungit högt, haft kuddkrig, sett på film. Vi har det så bra tillsammans.

I rymden finns inga känslor


Förra söndagen var vi på utomhusbio i Rålambshovsparken. Det var Stockholms Filmfestival som anordnade förhandsvisning av "I Rymden finns inga känslor" av Andreas Öhman. Bill Skarsgård spelar huvudrollen, en kille med Aspergers syndrom.

En otroligt bra och sevärd film med biopremiär 3e september och jag tycker absolut ni ska se den! Om man inte vill vänta kan man se en novellfilm som har samma namn och story, men den var borttagen från SVT Play, så ni får leta själva. Trailern finns i alla fall
här eller här. Extra roligt tycker jag såklart också att det är för att Kristoffer, som jag bor med, har en roll i filmen.

Om att bo kollektivt




När man bor såhär många i samma lägenhet blir det många tandborstar i badrummet, folk som sover överallt och väldigt många tomma cigarettpaket. Särskilt när man har fest!

Kräftskiva


Jag vet inte riktigt var hon är, men i övrigt är det roligt att ha Julia här.

Vi har som sagt kräftskiva. Jag satte igång Kent-efterfesten helt för mig själv. Så himla mysigt. Min säng är full av folk, i övrigt är det tomt. Vad gör ni? Varför är ni inte här med mig?

På fredag är det fest



Åh, jag vet att det inte händer så mycket på den här bloggen just nu, men det kanske blir bättre snart. Vem vet? I alla fall, bilderna är från första dagen i skolan, vi fick lite uppgifter att göra, på den första skulle vi fota vår grupp med två äldre människor (jag vet att den är lite överexponerad, men vi hade så bråttom) och på den andra skulle vi ta oss upp för en trapp utan att två personer nuddade marken.

Ikväll har vi kräftskiva i Bruket, vi är heltaggade, har gjort sangria och nu bakar vi bröd! Kommer bli finfint!

Ha en trevlig helg, hörrni!

Stockholmsliv


Kristoffer tyckte att jag hade lagt upp helt fel bilder av de han tog igår, så här kommer en till - som han valt. Dock känner jag att det blir väldigt mycket bilder på Sara här och alltså, hon bor ju inte ens hos oss!

Idag har varit en lite virrig dag, Sara glömde sin dator på en perrong, en snäll själ hittade den, sen skulle vi ha pannkaksmys, men plötsligt skulle hon jobba. Sen råkade Kristoffer använda fel tvättstuga och låsa in sin tvätt där, men även det löste sig. Det här har ju egentligen inte påverkat mig alls, men jag har ändå blivit alldeles utmattad av det.

Imorgon däremot, kära vänner, börjar jag skolan! Tänka sig! Det är två år sen jag pluggade och då var det ju "bara på skoj", nu gäller det nog lite mer på riktigt. Fast å andra sidan, imorgon är det bara upprop och registrering. Men ändå. Önska mig lycka till, okej?

Jag vet inte om jag egentligen berättat vad jag ska plugga, men det är "Utveckling och internationellt samarbete" som står på tapeten i tre år framöver för mig.

Bruket enligt Kristoffer





Igår fick Kristoffer tag på min kamera en stund, jag fick tillbaka den med 70 bilder, det här är några av dem. Alla är från vårt hem, Bruket.

Välkommen till Bruket




Nu är jag färdigflyttad och bor i Sollentuna, i Bruket. Såhär ser det ut hemma hos oss!

Livet


Bild från när jag hälsade på Marielle i Mollösund för ett par veckor sedan.

Vet ni vad? Imorgon flyttar jag! Det ni! Jag har i princip packat klart allting, det här rummet har varken varit så tomt eller välstädat på åratal och det känns hur bra som helst. Allt är under kontroll och imorgon vid den här tiden bor jag i ett vardagsrum i Sollentuna, kan ju inte bli annat än grymt! Jag har för övrigt sjukt mycket saker och tar säkert med alldeles för mycket, men flyttar man så flyttar man. Så det så! Jag kan ju inte lämna allt här hemma. Det här är livet!

Hoppas ni också har nåt skoj för er i helgen!

Det var grabbarna från Eken, det var grabbar med kulör


...det var grabbarna som var på ett sjuhelvetes humör!

Minns ni grabbarna ovan? Minns ni inlägget där jag frågade vad de har gemensamt? Hur mycket roligare det än hade varit om det handlade om att de vill ligga med mig eller redan har gjort det så är det inte svaret. Då hade jag ju inte varit så blygsam att jag bara tagit med fem pojkar, det måste väl ni också fatta?

Nej, rätt svar hade Ella,
och det är att det är dem jag ska flytta ihop med. Det är en brud också, men hon fick inte vara med här, eftersom jag tänkte att det inte skulle trigga er fantasi på samma sätt.

Alltså, på lördag smäller det. På lördag tar jag mitt pick och pack och drar till Stockholm och på köpet får jag hela sex sambos! Det är inte illa, va?

en helt vanlig tisdag





Idag fotade jag lite till en annons (bild 1), sen tog jag blommorna och ställde på den gamla vågen inne i butiken (bild 2). Jag passade butiken en stund också, det var lite dött så jag tog några bilder (bild 3). Därefter plockade jag med mig grejer och gick hem och lagade mat (bild 4).

Vad har ni gjort idag?

När jag blir nyfiken står tiden still, då blir jag pigg och orkar lite till





I fredags var vi på Gröna Lund och såg på Bob Hund. Då såg det ut såhär! Bob Hund är ett grymt bra liveband, men jag tror att de har gått ur tiden lite, de som gillar dem är inte så unga längre och publiken var rätt lam. Det var lugnt och sansat i publiken hur mycket liv och fart det än var på scenen. Men bra var de och vi hade i alla fall skoj och körde på lite kändisspotting i publikhavet, lyckades se Carl-Einar Häckner, Thåström samt Johan Palm. Inte illa, va?

...och såhär ser det ut dagen efter!


Såhär ser min bakdel ut just nu. Jag ramlade visst lite inatt. På stadshustrappan när vi skulle bada, det var väldigt halt helt enkelt och plötsligt bara satt jag där! Idag föredrar jag att ligga ner istället för att sitta, känns bättre så.

Såhär ser det ut ikväll



Mer från Mollösund










Fler bilder från när jag var på Västkusten förra veckan. Många av dem har Marielle tagit, hon blir alltid lika road när hon får leka med min kamera.

Jag råkade köpa en tågbiljett till Stockholm idag
, så jag åker dit över helgen. Eftersom jag tippar på att de flesta som läser min blogg ändå är på Way Out West så lär ni väl inte sakna mig så mycket. Dessutom har ni kanske vant er vid det sporadiska bloggande jag sysslat med hela sommaren.
I vilket fall som helst, jag ska se på Bob Hund imorgon, det hoppas jag blir grymt!

Isis och tanterna i blomsterkransar






I lördags firade vi några tanter (farmor och hennes syster) som fyllt år och lät folk som hade lust att komma och kika på Isis, min brorsdotter. Jag har alltså varit hemma från Västkusten ett tag, men har inte riktigt orkat blogga. Jag har inte så mycket nytt att säga heller, så de här bilderna får mer eller mindre tala för sig själva.

Jag vill också vara en mås!






Hälsningar från Mollösund

Leaving on a mayday


Hejhå, nu åker jag tåg igen. Är i Göteborg om 40 min, sen ska vi utåt Orust. Mums!

Summer is going to take the pain away









Blandade bilder från sommaren, blandade vänner, blandade ljus, blandade tillfällen, blandad kvalitet, några har ni säkert sett förut, men det spelar ingen roll när det är sommar!

Det känns som det är så mycket på gång just nu, trots att jag knappt gör någonting utan bara hänger hemma. Men ni vet att jag flyttar till Stockholm snart, va? Det kommer bli finfint, och allt som inte händer nu kommer alldeles säkert hända då! Det är redan augusti, tiden springer ifrån mig, eller kanske ifatt? Jag vet inte längre. Men så snart hösten kommer får jag nog ordning på dagar och tid och mitt liv igen. Jag tror jag kan behöva lite rutin, även om jag älskar den här sommaren och dess ledighet!

Imorgon åker jag och hälsar på
bästis-Marielle också, hon på sista bilden, på Västkusten. Det ska bli finfint och jag hoppas att det blir lite sol även om det inte riktigt ser ut så enligt prognoserna.

Just nu hoppas jag mest att det som är kvar av sommaren blir fina dagar, både för er och mig själv!

Fem män är fler än fyra tomma ölburkar



Vi kör en gissningslek: vad tror ni att dessa fem män har gemensamt?