Inte på topp

Åh, förlåt för att jag glömt bort igen. Men livet går lite i bergochdalbanor och just nu: inte på någon topp. Jag orkar helt enkelt inte med det, livet kräver för mycket av mig för att jag ska orka blogga ordentligt. Förmodligen kommer det vara såhär ett tag, jag vet inte. Kan inte lova någonting, men hoppas på att orka snart igen.

It may be winter outsideNär jag vaknade imorse tittade jag ut genom mitt sovrumsfönster och såg vad som syns på första bilden. Jag som är världens vinterälskare blev pigg och glad på stört och studsade upp för att laga en jättefrukost. Mums sa magen och humöret är på topp!

Nu är jag i skolan, ska ha rollspel om demokratiseringen i Irak om en timme, känns både roligt, spännande och läskigt. Jag har absolut ingen aning om hur det kommer gå, men såntdär brukar ju kunna lösa sig.

Förresten, förlåt för att jag bara lägger upp iphone-bilder nu för tiden, men det är ju så roligt att fota med den. Jag lovar dock att det kommer lite annat också snart.

Hoppas ni har en lika fin fredag som jag!

Och jag undrar vem som kysser henne nu


Jag har varit en sväng i Uppsala och träffat nästan hela familjen,
däribland sötaste systerdottern Isis.

Det sociala livet


Igår träffade jag Love (bilden) och Sara en stund. Vi tog ett par öl på Dovas. #livet

Hemma hos Stefan & Sanne
Förra veckan var jag på inflyttningsfika hemma hos Stefan & Sanne, på bilderna är vad som bjöds och några detaljer från deras hem, de hade det jättemysigt.

Äntligen!


Äntligen!
Så mycket mer behöver jag inte säga, men ni kan nog gissa hur jag spenderat dagen.

På lördag är det fest


Jag råkade spendera hela helgen i det här läget och inte röra datorn alls.

Höstförsäljning på Torfolk GårdAnledningen till att jag åkte till Värmland förra veckan var den att mina föräldrar hade höstförsäljning i butiken, jag hjälpte till och tycker alltid att det är roligt att vara där. Höstförsäljningen innebär att folk beställer grönsaker i säckar för att ha under vintern, men självklart säljs en hel del annat än bara dessa säckar.

Nya Bruket - det enda arbetarkollektivet

Bilder från igår då vi gick och tog ett par öl på en kvarterskrog här i Sollentuna.
Bild 1. Per, Bild 2. Jerker, Bild 3. jag, Bild 4. Kristoffer

Nu när vi bara är fyra här i Bruket kanske det är på tiden att ni får bekanta er lite med mina sambos. De här tre pojkarna är alltså de jag bor med. Vi har det fint och trevligt tillsammans, det kan jag lova!

Sötaste SussieVi har jättemånga katter hemma hos mina föräldrar i Värmland, men Sussie är min absoluta favorit. Jag vet att favorisering inte alltid är bra, men när det gäller katter kan det väl ändå vara okej? Hon är i alla fall världens finaste katt, supermysig och hon gillar mig lika mycket som jag gillar henne. Hon är dessutom klaustrofobisk, så om man har henne i knät eller famnen måste man se till att inte hålla fast henne, för då blir hon tokig och jätterädd. Jag gillar när katter har utpräglade personligheter, och det har verkligen Sussie. Jag kallar henne ofta för Suss-Tuss, det gillar hon och kommer springande direkt!

Om en fest
Såhär såg det ut sist vi hade fest i Bruket.

Hösten i VärmlandDet var verkligen höst i Värmland, mycket mer än i Stockholm. Eller så är det jag som inte märkt det i stan? Jag vet inte, men det var vackert. Och kallt. Riktigt kallt, faktiskt! Nu är jag i alla fall tillbaka. Hoppas ni haft en trevlig helg!

Om håretSådärdå, kära vänner, nu får ni se på håret. Det är såhär det ser ut.

Jag vet att man inte ser någonting av frisyren, men i ärlighetens namn känns håret nästan längre efter att jag klippte mig. Eller okej, det gör det inte, men hon tog så lite så det är knappt märkbart. Jag trivs helt enkelt i lite längre just nu. I alla fall, färgen alltså, det är den jag vill visa.

säg hej till Julia


Julia, snygging, jag saknar dig. Kom hit! (bild från förra helgen)

Skål från Värmland


Hejhej, jag har åkt till Värmland och fått ett glas vin i handen.

Jag har också varit hos frisören och spenderat 1300 kr, bättre bild på mitt hår kommer, det lovar jag! Jag stannar här över helgen, blir nog finfint! Hoppas ni får en trevlig helg!

Höjden av lycka

Höjden av lycka måste vara vänner som kommer hem och tar hand om en när man ligger i hemska krämpor från mensvärken. Sara, du är bäst!

Lördagsmys
Det är ganska roligt det här med att låta andra leka med ens kamera, man vet liksom aldrig vad man får tillbaka. Jag hittade precis de här bilderna, som jag tror att Julia tog i lördags när vi låg och mös i min säng halva dagen. Och med "vi" menar jag minst fyra pers. Som sagt, det är härligt med en stor säng!

Om den senaste tiden
Sen sist har jag, utöver att skriva tenta och flytta, hunnit med en hel del. Till exempel att gå på två kilometers loppis i Aspudden (bilder på några fynd kommer snart), demonstrera mot rasism på Sergels Torg samt åka ut i skogen med finaste kollektivälsklingarna och grilla.

Lena och kondomerna


Jag har flyttat nu, fått eget rum och behöver inte längre sova i vardagsrummet. Det ni! När jag packade upp mina grejer idag hittade jag massa kondomer, varav en som det stod "TRASIG" på och en som gick ut i datum i mars iår. Här ser ni alltså bruden som aldrig får ligga utan sparar kondomerna tills de är så gamla att de måste slängas. Ni förstår väl att jag ser så fascinerad ut?

Hur mitt rum ser ut?
Alltså, jag har bara en säng och lite lådor än så länge, inget spännande alls. Tyvärr!

På väg tillbaka


Både jag och Håkan är på väg tillbaka, jag lovar att nu ska jag komma igång igen, och jag låter den här videon agera startskott.