Min polare?

Just D - Hubbabubba (ännu ett skelett i garderoben?)

Subba-hon e som ett Hubbabubba Subba- hon e som ett Hubbabubba

Din polare har skaffat sig n rutten brud
å ingenting e längre lika roligt som förut
varenda gång man gör nåt ska hon med
å d vore väl okej om hon inte va så sne
hur man n fösöker vara bussig&sjysst
så står hon ändå lika butterbitter tyst
förutom lite senare på fyllan då smyger hon iväg å låter någon ratta hyllan
å hur säger man nåt sånt till en polare man har ingen lust att vara deras golare
så man kollar in i vägen fyller skalen med hat
vi talar om en subba 24 karat
varenda gång man ringer e d hon som svarar
n obehaglig röst i andra änden som förklarar
"nej han kan inte komma han ska klippa mina tår"
d här e vad jag föreslår ra-ta-ta-ta-ta aaaarghh

hon har ett sätt som får alla män att tro dom e i helvetet
Subba - hon e som ett Hubbabubba Subba - hon e som ett Hubbabubba

Din polare har skaffat sig en rutten brud
som e ett levande argument för att göra slut
va e d med han? behöver han vård? kan d vara något slax försök till Guinnessrekord
för hon bestämmer allt när han ska ut eller in han kunde lika gärna börjat dejta Idi Amin
ett dåligt val av partner man bara frågar sej
eller har han blivit masochist å bara vill plåga sej
för numer kan han aldrig ta d cool
hon bevakar varje steg som nån slags jävla Interpol
å d som förut va okej e nu belagt med förbud

din polare har skaffat sej n rutten brud
Subba - hon e som ett Hubbabubba Subba - hon e som ett Hubbabubba
Hon e trög som en pråm å har en stinkande arom å
d e zubbor som hon som gör znubbar till homoz

Din polare har skaffat sej n rutten brud
Å nu sitter han i fällan å får inte gå ut
hon har honom helt i sitt grepp
han lyder varje vink & varje fingerknäpp
man undrar om han nånsin kommer komma ur trancen
ser han inte hornen? ser han inte svansen?
om hon ändå vore lite snygg
men nu dillar han om saker som "att känna sej trygg"
lika trygg som n borre i sumpen å så fort han opponerar sej så blir hon trumpen
dristar han sej till ett litet skällsord ja då börjar hon å svamla om självmord

D e n beige bitch gör ingenting rätt
d måste få ett slut innan ringen e på fingret
å Mendelssohns orgel har tonat ut
då din polare har skaffat sig n rutten fru
Subba - hon e som ett Hubbabubba Subba - hon e som ett Hubbabubba

sometimes i wish we could just pretendden här låten är så otroligt bra!

Mums vs irritation

Mums på Håkan, nya skivan behöver en stor fet puss mitt på munnen! Mums på att jag & Marielle ska se honom om 3 veckor. MUMS!
Mums på att åka till Sundsvall imorgon, helt plötsligt blev jag verkligen pepp. Efter massa sms med pillan och pullan och bullan så känns det finfint! Jag är pepppepppepppeppepepppepepepppepeppepp, minsann. Jag har inget behov av Karlstad mer.
Mums på Marielle som är sötast, vi drack te igår och hon är söt.
Mums på Brutus Östling, jag & Olof träffades igår och gick och såg på en fotoutställning på Naturum i Mariebergsskogen, stora fåglar var temat. Coola bilder, minsann.


Irritation över att folk aldrig kan lära sig att använda sina egna tvättider i det här huset.Men puss på allt annat, en sån skitsak ska inte förstöra min dag. Ikväll ska jag äta middag med mormor - Mums!

Puss

Jag vill kramas.
För övrigt kanske min sommar kommer lösa sig, jag kanske kan jobba i Skafferiet. Eller blir det nåt med Norge? Är det nån av er som varit med och pratat om det som läser här? Är det nån som fortfarande är sugen? Är det nån som vill se till att det blir av? För jag tänker inte åka till Norge om jag är själv om att vara intresserad av det. Då är jag hellre i Karlstad i sommar.
För övrigt har jag kommit på att jag nog inte vill plugga i höst utan hellre jobba. Försöka söka jobb i Karlstad. Och inte plugga förrän jag bestämt mig för nåt & kommer fram till att jag vill läsa en hel utbildning & vad. Jag vill inte läsa massa strögrejer, helt enkelt. Jag vill utbilda mig på riktigt, i flera år, med nåt som är värt nåt, med nollning och sittningar och allt vad det kan vara. Universitetsliv, helt enkelt. Ja, tack!
Men innan det vill jag jobba. Så det så.

Men mest av allt vill jag kramas!

Söndag

Igår var jag full och glad, det var härligt. Tills Marielle tappade bort sin garderobslapp och blev på uselt humör. Magnus kirrade biffen och sen var allt frid och fröjd igen. Jag promenerade hem i natten men det var kallt så jag trodde jag skulle dö! Jag köpte strips på Mc Donalds för att hålla värmen, sen fortsatte jag resten av promenaden med att skicka fyllesms, det blev några stycken.
Vi var på Blue Moon, Magnus & vänner fixade in oss och det var skoj, innan var vi på inflyttningsfest på Norrstrand - trevligt! Jag träffade roligt folk, drack lagom mycket och allt var bra.
Idag åker jag upp till Torfolk, hänger där ett par dagar eller så.

Pepp

Jag är pepp, på våren, på livet och på att festa ikväll. Det enda jag inte är så pepp på är att jag inte vet vad jag ska göra när skolan slutar. Blir det något med Norge? Är det någon som är på?
I förmiddags tittade jag & Marielle på påskparaden och sen promenerade vi och sen gick vi och fikade, mysigt värre! Det är härligt att ha Marielle nära. För övrigt har shoppingtarmen gjort sig påmind, jag var sjukt sugen på shopping idag. Tyvärr har jag inte så mycket pengar att spendera. Det är vår och på våren är det härligt att shoppa, minsann!
Ikväll äre party, skoj som bara den! Jag är pepp.
Imorgon blir det nog Torfolk, hem & ta det lugnt. Skönt. Och snart är det tillbaka till Norrland, det är jag inte så värst pepp på. Men det ska bli bra ändå!


Marielle-puss

Förresten, jag saknar Marielle! Nu har vi inte setts sen förra veckan och inte mycket då heller. Illa! Det blir inte lätt när jag drar tillbaka till Norrland.

(Jag saknar alla Ålsta-älsklingar med)

Onsdag

Idag är nog sista hänget på Tryck. Jag gör ingenting, men Pål ville ha hit mig idag. Ska till InfoKomp sen, vill ha Rebecka med mig men förmodligen får jag gå dit själv.
Igår bjöd Kristin på middag, fyllda pannkakor och jag åt massa svamp - heja mig! Det var faktiskt gott, jättegott! Även svampen. Jag kan inte bestämma mig för om det är trevligt eller bara konstigt att Adrian bor tillsammans med min gamla lärare. Konstigt att se en annan sida än lärar-sidan av henne.
Ja, jag hänger fortfarande massa hos Adrian, men i helgen åker han till Stockholm, så då blir det andra bullar.

Och jag är kass på att blogga, jag vet! :D
PUSS

Puss

image30
Hej mitt vinterland!

Mina converse är inte riktigt kompatibla med två decimeter snö. Jag trodde det var vår och lämnade varma kläder i Karlstad. Tji fick jag, här vare vinter!

Idag skulle jag till tandläkaren, försov mig och vaknade av att de ringde och frågade vart jag var. Snabbt som bara busen stack jag dit och fick gjort det som skulle göras ändå.

:*

Jag har inte varit inne på datorn på hela helgen, jag har myst.
I fredags var vi längst ute på Hammarö och fotade vårmode, det var skoj & coolt! Efter det har jag varit med Adrian i stort sett hela helgen. Puss

Mums #3
Håkan, Håkan! Älskade Håkan, du gör mig lycklig!
Åh, så fint. Som den där söta poppojken igen, långhårig och bra. Jag diggar!
Vi ses i april!

Mums #2

Jag lär hänga i Karlskoga i sommar, nån som vill med?
Varför? Kolla
här!

Putte i Parken är på pålistan!

Reflektion

Karlstad, Karlstad, Karlstad. Det känns som att jag bara skriver om min kärlek till Karlstad här, men det är ju den jag har ett behov av att uttrycka!

Igår var jag ute och stadsminglade, frågade folk frågor och tog kort på dem. Men jag måste säga att det var sjukt dåligt med killar på stan igår. Vart är alla killar? De enda killar som fanns var typ fordonskillar/sunneraggare med Fristadsjacka. Har de invarderat Karlstad, eller?
Dessutom var folk svåra att få att vara med. Knappt några killar ville vara med på bild, någon fråga var okej men inte foto! Vad är det med folk?

Annars har jag faktiskt tyckt att jag sett ovanligt många snygga killar i Karlstad nu när jag varit hemma, men det kanske bara är för att jag bor så isolerat och inte är van att se så mycket folk? Jag blir förvånad över hur många snygga killar det faktiskt finns. Jag har aldrig tyckt att Karlstads utbud varit något särskilt annars.

Mums

Karlstad luktar kaffe! Idag kände jag det för första gången under min visit här. Det var härligt & kändes hemma. MUMS

Annat mumsigt är att jag ska träffa Emelie, jag & Rebecka ska till InfoKomp och hälsa på, jag ska träffa Olof, jag & Rebecka ska försöka dra ihop folk från gamla gänget och ses, på lördag blir det antingen nöjes eller Firefox AK på UNO. Jag har inte bestämt mig än. Imorgon spelar Hästpojken på Koriander, men jag tror inte att jag ska gå. Nästa torsdag spelar Niccokick på Koriander, jag tror att jag ska gå.
MUMS

Håkan blir

Jag & Marielle ska till Sthlm & se Håkan. Nu är det så klart det kan bli, vi har både tåg- & konsertbiljetter. PUSS

Håkan, Håkan. Det var länge sen vi sågs, jag har saknat dig. Du är fin. Jag är glad över den nya musiken och längtar, längtar till 26e mars och skivan. PUSS

Tisdag

Jag ska inte till Deje i helgen, det känns rätt skönt. Men skönast är att jag inte behövde ta det beslutet själv utan att hela spektaklet blev inställt. Det hade varit skoj, men jag har inte riktigt tid & ork och inte pengar heller. Nej, jag kan roa mig i stan istället.
Mitt enda bekymmer just nu är boende, jag känner mig för påträngande om jag bor här hos Valdemar & Frida för länge, det känns som att jag borde bo någon annan stans. Ska kolla med Kolbjörn. Dessutom borde jag ringa vårdcentralen, jag gjorde det flera gånger idag men det var för lång kö för att jag skulle kunna komma fram. De sa bara "försök senare". I vilket fall som helst måste jag få tag på dem nån gång, jag vill få stopp på den här evinnerliga klådan! Banne mig!

För övrigt blir det kanske Nöjes på lördag, men folk ska förfesta i Munkfors, det pallar inte jag. Vad ska jag göra innan?
För övrigt träffade jag Helle idag, det var supertrevligt! I need more of her! :D
För övrigt ska jag träffa Olof på lovet, skoj! Det var ett tag sen, om man säger så.

Nu har jag sett på "The Starter Wife" i två timmar, jag är hjärntvättad! God natt

Galenskaper!

En del människor förstår man verkligen inte. Jag läste en kommentar på en blogg nyss:

"Det existerar inget klimathot, vår kollektiva överlevnad är alls inte i fara. Skälen för att minska CO2-utsläpp är ekonomiska inte miljömässiga. Sannolikt skulle det mesta i världen bli lite bättre både av att det blir lite varmare och att CO2-halten ökar.
Någon havshöjning pga av den måttliga temphöjningen man har detekterat de senaste 100 åren går öht inte att fastställa.

Och som vanligt skriker socialisterna i högan sky att ?nu äntligen, detta är skälet till att vi måste få införa planekonomi och hutlöst få beskatta folk, för att rädda planeten?

Sen anser jag inte att lagliga (och måttliga) utsläpp skall betala andras fasadrenoveringar.

Om man vill skaffa fastigeter i en tätort torde man vara medveten om att där finns både trafik och andra människor, samt att en investering kräver underhåll. Och om befolkningstätheten ändrar sig över tiden brukar dessutom mer trafik och fler människor öka värdet på investeringen och intresset att sköta den. Dessutom är den tekniska utvecklingen helt klart i riktning mot mindre och mindre miljöbelastning av mänsklig aktivitet per utfört arbete.

Men jag anser att kollektivtrafiken skall bära sig själv, dvs betalas av de resande. Det är faktiskt inte speciellt dyrt, och skulle förmodligen gå plus för de betalande när skatten sänks i motsvarande grad. Om de resande betalade för vad de fick skulle kvalitet och service vara mycket bättre liksom lyhördheten för kritik.

De snorungar, dagdrivare och annat folk som inte vill betala för sig har ändå knappt något i kollektivtrafiken att göra. De borde i stället skaffa sig ett jobb eller förbereda sig inför eller lära sig ett sådant. Om det kräver att de tar sig till skolan (tex kollektivt) är detta att se som vilken inveestering som helst, något man betalar för därför att man hoppas att det betalar sig framöver.

Att det finns snyltare (och smitare) som vill erhålla ?gratis? (dvs av andra betalada) transporter under förevändning att de därmed vill ?rädda miljön? är ju mer än lovligt korkat tom för att komma från den kanten ?

   Kommentar av
Jonas N ? mars 1, 2008"
Jag förstår inte hur man kan få in så mycket dumheter i ett och samma inlägg! Jag orkar inte kommentera det hela utan nöjer mig med att säga att det är sjukt korkat.
Inlägget som kommenterats är det här.

hemma

den senaste veckan har jag insett att jag känner mig väldigt hemma i karlstad, jag känner mig som hemma när jag är här. jag tvis så otroligt bra, med alla människor, med allt som händer, med alla platser, med allt. jag känner att det är här jag borde bo och är väldigt sugen på att flytta tillbaka, men man får väl se hur det blir med den saken.
i vilket fall som helst så gillar jag verkligen karlstad!

Praktik

praktik, praktik, praktik. det är trevligt, men jag har inte jättemycket att göra. de är inte så engagerade i vad jag gör, så att säga. men det är bra ändå, jag fotar karlstad. hittade en bild på världens gladaste skyltdocka när jag kollade igenom bilderna jag tog igår.

Sola' i Karlsta'

Det är skönt att vara hemma i soliga Karlstad. Härligt som bara den!


Kjolväder

Det har varit fint väder, varmt och soligt och jätteskönt. Eller, varmt förresten? Det har väl varit runt nollan, men det har kännts vårigt, för det har varit så soligt! Därför bestämde jag mig för att ha kjol idag, det var skönt och bra.
Men nu när jag tittar ut genom fönstret har det snöat! Vad har hänt med våren? BAH

Evil Lena

Jag är rätt evil, eller i alla fall var jag det i lördags natt. En kille somnade på en stol och Joakim och jag kom på att det skulle vara jätteroligt att hälla vatten över honom eller doppa hans finger i ett glas eller något, och så fick vi syn på att det stod små tetraförpackningar med vatten (såna som man får på tåget) på bordet och jag ställde den där han hade sina armar korsade över magen. Vi väntade med spänning, men sen helt plötsligt var han uppe och gick, så det hade inte funkat. Efter en stund somnade han på en madrass, på rygg, och jag var återigen där med samma vatten och ställde det på magen. Efter ett tag var han uppe och gick igen och jag vände mig och kollade och hela madrassen var blöt, det var svårt att hålla sig för skratt. Det var otroligt roligt och Joakim tyckte att jag var riktigt evil.
Flera personer såg att det där vattnet stod på hans mage och började skratta, men det var ingen som märkte när vattnet spilldes ut (förutom den där killen). Men roligt, det var det.


Idag har jag spelat curling, det var coolt!

Ordning på torpet

Nu är det dags att få lite ordning på det hela. Jag har ju fått vanan inne när det gäller sjukhus-/vrdcentralsbesök, så jag tänkte att det är lika bra att få klarhet i min klåda.
Därför har jag nu bokat tid på vårdcentralen och ska dit och kolla vad det är som kliar. I eftermiddag vet jag förhoppningsvis vad det är för fel på mig!