Puss

Jag vill kramas.
För övrigt kanske min sommar kommer lösa sig, jag kanske kan jobba i Skafferiet. Eller blir det nåt med Norge? Är det nån av er som varit med och pratat om det som läser här? Är det nån som fortfarande är sugen? Är det nån som vill se till att det blir av? För jag tänker inte åka till Norge om jag är själv om att vara intresserad av det. Då är jag hellre i Karlstad i sommar.
För övrigt har jag kommit på att jag nog inte vill plugga i höst utan hellre jobba. Försöka söka jobb i Karlstad. Och inte plugga förrän jag bestämt mig för nåt & kommer fram till att jag vill läsa en hel utbildning & vad. Jag vill inte läsa massa strögrejer, helt enkelt. Jag vill utbilda mig på riktigt, i flera år, med nåt som är värt nåt, med nollning och sittningar och allt vad det kan vara. Universitetsliv, helt enkelt. Ja, tack!
Men innan det vill jag jobba. Så det så.

Men mest av allt vill jag kramas!

Kommentarer
Postat av: stefan

kul med mål i livet:D

2008-03-25 @ 01:42:45
Postat av: Marielle

Hurra för jobb i Karlstad!

2008-03-25 @ 13:06:37
Postat av: Julia

Norge låter fortfarande lite lockande i mina öron. Å andra sidan vill jag verkligen jobba för ST om det blir något...det är ju inte säkert ännu, skulle ringa dem när jag kommer tillbaka till Fränsta.
Förövrigt känner jag likadant det där med plugga VS jobba i höst. Kanske att man ska ta ett år off innan man sätter igång på riktigt? Jävla dilemman, är vad det är.

Postat av: pelle

norge är så... vanligt att jobba i numera. lite tråkigt till och med :D

2008-03-26 @ 13:38:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback