Badarn

Jag känner ingen som tycker så mycket om att bada som min farmor, hon är galen i att bada. Vi åkte, som jag skrev igår, till farbror i Molkom när jag slutade jobbet. Där hittade vi farmor, och lite senare även hennes syster. Jag & pappa sa att vi skulle bada och farmor ville självklart med, och då hade hon & systern varit och badat bara en timme tidigare..
I alla fall, vi kom överrens om att bada vid kyrkan, där badade vi alltid när vi var i Molkom när vi var små och det är ett trevligt ställe. Vattnet var jättevarmt, det var superskönt! Men stället har visst förvandlats till nåt slags nudistbad - alla där var nakna. Utom jag, pappa & farmor, haha!

Ikväll har jag & farbror cyklat hem från Mjönäs, där vi varit på middag hos polackerna, det var jätteskönt att cykla hem och tog bara drygt 20 min - alldeles lagom! Fast jag undrar varför det alltid ska sluta med uppförsbacke - vart jag än cyklar! Det vore trevligare om uppförsbacken var först och sen kom det nerför, så man inte alltid är så färskräckligt svettig när man kommer hem! Men på nåt sätt lyckas jag alltid cykla bara till ställen som slutar med uppfärsbacke, illa!

Kommentarer
Postat av: johanna

haha, varför va naken? jaja :D kul att bada iaf!

2008-07-28 @ 11:59:20
Postat av: pelle

Grym farmor!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback