Masaka

Vi kom till Masaka igar kvall, det ar en ganska trevlig stad som vi agnat morgonen idag at att utforska. Vi bor pa ett hotell som ar ratt nice, men som vantat ar frukosten ratt kass.
Nu sitter vi pa ett internetcafe som faktiskt har okej internet, vi var pa ett annat forut, dar hann man knappt kolla mailen pa en halvtimme. Vi ar ratt nojda anda, man kan ju inte ga och ha skyhoga forvantningar pa tekniken har.

This is Africa, you know!


I lordags var vi, som sagt, med de vi bodde hos till nagon slags volleyballgrej. Den var seriosare an vi hade trott, men nar val olen kom fram blev vi nojda. Nar vi kom hem darifran var barnen i familjen pa vag ut, vi hange med dem till en bar pa samma gataoch det var riktigt skoj och vi hann fa i oss ganska manga ol.


For ovrigt ar de enda vita vi sett sen vi kom till Masaka fyra ryssar som bor pa hotellet, de spelar kort och roker massor. Pa stan har vi inte sett en enda.

Ja, that's all. Vi ska val ata lunch om ett tag och sen ta oss till skolan och saga hej till dem dar. Mer planer an sa har vi inte.

Justja, det ar lugnare har nu ocksa, vi har inte dott an och risken ar val mindre an i fredags sa att saga. Nar vi akte ut fran Kampala igar sag vi vart de brinnande vagsparrarna varit, det var stora svarta marken pa vagarna. Vi sag ocksa ett stalle dar det stod massa bilar som brunnit och en polisstation som brunnit. Eld ar sannerligen ett maktigt vapen. Men som sagt, det ar lugnt nu, det sager Svenska Ambassaden ocksa.

Hur ar laget hemma?


Kommentarer
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

Kul att läsa en uppdatering. Hahaha jag saknar inte de afrikanska internetuppkopplingarna alltså. Första gångerna var det vidrigt, när man väntade på att öppna mailen i en timme. Folk tror att man överdriver men det var ju verkligen så!

Postat av: Marica

Innebär de långsamma uppkopplingarna att vi inte får se några bilder? Trist i så fall. Jag är mest nyfiken på skolan.

2009-09-14 @ 19:10:33
Postat av: anna

Skönt att det lugnat sig lite!

2009-09-14 @ 19:20:57
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Tina

Låter väldigt spännande. Vilken stad är ert slutmål?

Eller ska ni åka runt hela tiden till olika ställen?

2009-09-15 @ 08:12:59
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: anna

lite jobbigt att läsa utan å, ä och ö hehe. men det är de värt kul att det går bra för er och allt :)

2009-09-16 @ 10:26:39
URL: http://annus.blogg.se/
Postat av: pelle

vadå, är tekniken sämre i afrika? vilken fördom!:Pkul att det att ni lever, lenin!

2009-09-16 @ 18:55:47
URL: http://pellespersonliga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback