Från Amerikatt till Afrikatt


Häromdagen stack vår käre amerikan hemåt, han är nog på väg mot kattlandet nu efter bortåt en månad i Svea Rike och större delen av tiden här på farmen.

På tal om stickande och utomlandsfarande och månadsvistelser och såntdär så drömde jag inatt att Julia inte längre ville med till Uganda. Hon hade inte råd, sa hon. Och jag stod där, med biljett och allt och visste varken ut eller in. Som tur var insåg jag när jag vaknade att det inte var på riktigt. Idag försökte jag boka vaccinationstid, men det gick då inte för sig för vaccinationscentrum på Karlstads Centralsjukhus hade såna telefonköer att man inte ens kunde stå i kö, har ni hört på maken? Nä, istället får jag vakna klockan åtta imorgon och hoppas på bättre lycka, för vaccinera mig måste jag ju!

Kommentarer
Postat av: Mia

Hoppas du får en tid nu då! :)

Postat av: anna

jaha är dte bob hund då? visste jag inte. jag är lite sugen på Deportees på Pustervikklubben men får se hur det blir. Lily är självklart en prio :)

2009-08-06 @ 09:33:43
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: julia

bra kämpat syster!

2009-08-06 @ 09:46:15
URL: http://evakuera.blogg.se/
Postat av: pelle

det är säkert på grund av svininfluensan! folk blir tokiga!

2009-08-06 @ 09:56:07
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: anna

usch vaccinering är inge vidare men det går säkert bra!:) har inte heller så bra koll men finns ju mkt bra att se så det blir nog bra :)

2009-08-06 @ 11:03:49
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Lilla Fröken

Inför stora händelser brukar man ofta drömma om hemska saker som kan inträffa. När man drömmer sådant som du drömde brukar jag nästan behöva fråga "Har du ändrat dig eller ska du följa med?" bara för att man blivit smått nojig av drömmen. ;)

2009-08-06 @ 11:30:43
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback