Fredagsmorgon

Jag ska följa upp lite om mitt föregående inlägg, jag ska inte göra det idag, men håll utkik (och tack för alla peppande kommentarer)!

I dag ska jag åka till Karlstad, jag ska träffa Anna (åh, skoj & spännande!) och jag ska på födelsedagsfest hos min bror. Just nu jobbar jag, det var inte länge sedan jag började, men ouch vilket uppvaknande jag fick! Jag vaknade och hörde massa konstiga ljud, jag kom plötsligt ihåg att sotaren skulle komma idag och flög upp med ett ryck. Jag letade efter något att sätta på mig och när jag stod där i bara trosor kommer självklart herr sotare klätrandes på en stege utanför mitt fönster! Ojoj, jag kan lova att jag hoppade upp i sängen fort, haha!
Jag satt där i sängen och funderade på om jag skulle sitta kvar till sotarn var klar och hörde att han kom in i huset, jag visste inte om jag skulle våga gå ner, men tog mod till mig och gick ner på toa. Ingen sotare i sikte, men jag hörde honom någonstans inne i köket eller så. Sen kunde jag inte undvika honom längre, utan gick in i köket, jag sa "Hej" och han svarade "Hej! eller, god morgon kanske?", jag skrattade lite besvärat och sa "joo", tog en clementin och gick hemifrån.

Vissa morgnar är lite konstigare än andra, måste jag säga!

Kommentarer
Postat av: Karin

ja förstår precis hur du menar!!

Postat av: queenpeach

haha.. förstår dig!ha en bra fredag dat ska jag ha här i bangkok!

2008-11-28 @ 10:32:58
URL: http://queenpeach.blogg.se/
Postat av: Jasse

Hej på dig!Hoppas allt e bra me dig idag?! Vilken fin blogg du har!Tänkte höra med dig om du köpt alla dina planerade julklappar?! Svara gärna på frågan via denhär länken: http://jasse.webblogg.se/2008/november/manga-julklappar.htmlÖnskar dig en fin fredag! *//Jasse

2008-11-28 @ 11:07:14
URL: http://jasse.webblogg.se/
Postat av: pelle

Hade ni det skoj!?!?!?

2008-11-28 @ 17:58:36
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Olle

Varför ska ni ungdomar tycka att saker ska vara så skämmiga? Jag förstår inte vad som är så konstigt med att sotaren gör sitt jobb samtidigt som du går upp på morgonen. Just den här morgonen råkade han göra sitt jobb där du bor, so what?

2008-11-28 @ 19:20:40
Postat av: Stefan

haha, där står du och visar dig vid fönstret:D

2008-11-30 @ 13:35:48
URL: http://stefanlarsson.blogg.se/
Postat av: pelle

Blogga då, Lenin!

2008-11-30 @ 18:17:17
URL: http://pellespersonliga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback