Om det hektiska livet som student.
Jag är så otroligt trött idag, har haft fullt upp konstant sen mitt på dagen igår. Först var jag på introduktionsföreläsning, därefter smörgås på kåren, sen sprang jag en sväng till Marie Laveau där Stefans klass hade en utställning (se bilderna ovan) och därifrån vidare till pubrunda med klassen.

Jag kom hem klockan 00.45,
sov i ca fem timmar och stack till skolan vid 7 imorse, hade två föreläsningar och var klar vid 14. Då blev jag tvungen att börja krångla med att kunna få ut mitt studentleg, och det visade sig att mina uppgifter inte kommit in, så jag har inte blivit registrerad än och kan därmed varken logga in på kurswebben, komma in i datasalar i skolan, anmäla mig till seminariegrupper och massa annat. När jag krånglat klart (och det ändå inte löst sig) blev jag sittande i en soffa i kåren i över två timmar och var helt slut. Drack en öl och sen åkte jag hem.

Imorgon måste jag läsa ett par kapitel i en av böckerna innan jag ska träffa några ur min seminariegrupp och jobba med en uppgift. Sen, sen kanske jag kan slappna av lite. Men en sak är ju i alla fall säker och det är att jag ska sova tidigt ikväll!

Kommentarer
Postat av: Barnens Hjältar

Ja sova tidigt tycker jag det låter som du förtjänar!!

Sov gott!

Postat av: Art By Tina

nu går ju vi på samma skola - fast ändå inte en då. Du är där fysiskt och jag är där psykiskt. Och jag har fått inloggningar till både distanswebben och biblioteket=)

2010-09-01 @ 21:48:23
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Rosita

Härliga pics som vanligt Lena ;)

2010-09-01 @ 22:30:25
URL: http://fewlix.blogg.se/
Postat av: roxanne

Oh fy, lät inte som den roligaste dagen. Vad pluggar du?? :-)

2010-09-02 @ 11:59:29
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Postat av: Emma

jävlar, är du inte stressad?

2010-09-02 @ 12:19:06
URL: http://emmasol.blogg.se/
Postat av: Ella

Vi går igenom typ exakt samma sker märker jag, haha :P

Ja. förseningarna igår SÖG! Fast jag hade 40 minuter till godo eftersom jag åkte in tidigare för att köpa pendelkort. Lyckades komma precis i tid ändå.

2010-09-02 @ 23:11:25
URL: http://ellabellaswe.blogg.se/
Postat av: matilda

förlåt, nbu känner jag mig ignorant som inte läst igenom texten och så, men ville bara säga att den bilden i mitten var helt underbar.

2010-09-03 @ 21:57:41
URL: http://kallhudochspets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback