So PureJag antar att de flesta människor har vissa märken de föredrar. I min familj gillar vi So Pure, så till den milda grad att de flesta hårprodukter man kan hitta i huset kommer därifrån.
På övre bilden är det balsam, tre olika schampon (för två olika hårtyper och ett för färgat hår), vax, styling (nån gel av något slag) & tre flaskor skum. Och på nedre bilden lite närmre på schampoflaskorna.

I alla fall, jag älskar dessa, jag använder ingenting annat till mitt hår och det bästa är nog ändå att de är ekologiska. Vi köper dem på Ekolea, ekologisk frisörsalong i Karlstad. Underbara helt enkelt!

Dessutom är jag lite besatt av det här med matchande flaskor i badrummet, jag älskar när allt går i samma färger, och att köpa allt i samma märke gör det ju så himla mycket enklare!

Kommentarer
Postat av: fifi

Det märket har jag aldrig hört talas om, men jag kanske skulle prova. Jag testar ofta en massa olika märken på hårprodukter, ständigt på jakt efter den perfekta!

Postat av: anna

haha shit aldrig hört talas om det. jag är ingen märkesföljare, blandar hej vilt vilket man inte ska göra har jag hört men äsch ;P jag går mest efter färg på flaskan haha

2010-05-04 @ 22:34:04
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Ella

Har aldrig hört talas om märket! Men jag håller med dig om att det är coolt och snyggt när allt är i samma serie!Sv: Ja, men det är väl en logisk slutsats, eller? ;)

Och jasså? Hahaha, inte ett stort fan av att skolka du heller alltså? Eller?

2010-05-04 @ 22:41:24
URL: http://ellabellaswe.blogg.se/
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

Jaa, det är bra. Är det otestat på djur också månntro? Brukar gå lite hand i hand med det ekologiska!

2010-05-05 @ 09:26:30
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: Art By Tina

Intressant. Aldrig ens sett produkterna innan. Frågar som Emma, testat på djur?

2010-05-05 @ 10:31:29
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: sarase

de där ser ut att lukta jätte gott :)

2010-05-05 @ 11:23:04
URL: http://sarase.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback