CheesyEn av mina största rädslor i livet är att bli ostig. Nivet, sådär löjligt kärleksfnattig. Jag skulle aldrig i livet gå med i någon grupp som i det övre exemplet, men när jag ser den nedre känner jag mig som en hycklare. Alltså, jag har så svårt för det, facebookstatusar om älskade älsklingar eller snuttiga bilder på kärleksmys. Jag vet inte vad det är, om jag har en rädsla för kärleken som kärlek eller om jag bara tror att jag själv har en sådan självdistans att jag tycker mig ha rätt att se ner på sånt där. Men jag är ju kär (ja, jag klarar i alla fall att erkänna det), men ändå kan jag inte tillåta mig att bli ostig på riktigt, och de gånger jag närmar mig gränsen (ja, min egen gräns som jag inte tänker gå in på definitionen av) skäms jag otroligt.
Men samtidigt tycker jag att kärlek, som inte är sådär cheesy, är otroligt vackert.

Hur ser ni på det här? Är det okej att vara ostig ibland?
Förresten, mormor kom hem sen på natten och hade fått morfin på sjukhuset, hon ramlar ganska ofta och har fått ont i ryggen av det och det var därför jag tog henne till vårdcentralen. Så det var inte något akut egentligen, nu är hon nog som vanligt, om än lite mer utmattad, vilket kanske inte innebär bra, men ändå helt okej. Mormor är snart 88 år och det är klart att hon börjar bli gammal och svag.

Kommentarer
Postat av: ROXANNE

Jag har aldrig heller vart sådär förut. Men nu när jag blir äldre med åren slänger jag ut kärlek åt alla, inte bara pojkvänner utan även vänner, syskon och hela köret. Jag tycker att det är fint :)

Postat av: Felicia

SJÄLVKLART är det okej att vara lite sådär lagom ostig ibland,. det är lite göölligt tkr jag,. men inte fööööör mkt.. ;D...

awww lilla mormor, själv har man en farmor som fyller 92 iår.. :)

2010-05-16 @ 19:40:33
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Rebecca

svar: tack så mycket :D

2010-05-16 @ 20:15:41
URL: http://rebeccafexby.se
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

Haha. Jag har nog extrem inre gräns för ostighet. Men min vän som sitter här bredvid säger glatt att hon är så pass ostig som hon kan vara tills dess att hennes kille sätter ner foten för ostigheten :D Så det är väl lite från person till person...tydligen ;)

2010-05-16 @ 20:27:32
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: Rosita

Ja, jag tycker det är okej att vara lite ostig ibland, jag är nog inte alls det överhuvudtaget, inte mot vänner eller familj heller för den delen.

Det är lite synd faktiskt.

Fast jag blir ganska trött på alla dem här "x har nu ett förhållande med z" på facebook du vet.

Mest för att det två månader senare står att "x har gått från ett förhållande till singel", haha..

2010-05-16 @ 21:34:05
URL: http://fewlix.blogg.se/
Postat av: matilda

tack! härligt :D

2010-05-16 @ 22:01:52
URL: http://apieceofsthlm.blogg.se/
Postat av: Pedda

Självklart är det OK att vara "ostig" <- gillar inte det uttrycket egentligen. Det som kan irritera mig lite är att två uttrycker sin kärlek så fint och perfekt över internet.. sedan får man seNamn + namn = har inte längre något förhållande!Jag tycker inte man skall missbruka att visa sin kärlek. Som att till exempel gå med i sådana här grupper, för till slut går det så långt att varenda ord nästan förlorar sin innebörd. Ja, ni förstår vad jag menar ^^

2010-05-17 @ 04:12:42
URL: http://peddaz.blogg.se/
Postat av: Pedda

Såg också att jag kommenterade lite som Rosita :< Det var inte meningen.

2010-05-17 @ 04:14:09
URL: http://peddaz.blogg.se/
Postat av: Emelie - fotoblogg

Jag har också svårt när det blir lite alltför mycket gulligull.

2010-05-17 @ 21:33:39
URL: http://emeets.blogg.se/
Postat av: Ella

Jag är också jätterädd för att bli sådär! Fan asså dne dagen jag lägger upp en pussbild på min blogg då kan jag likväl lägga ner skiten. Samma med gulligull på fejjan. Pallar't inte!!!

2010-05-18 @ 11:44:32
URL: http://ellabellaswe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback