A rock feels no pain, and an island never cries


Idag har pappa & jag vårfixat våra cyklar (läs: jag har pumpat och han har oljat, smort och fixat bromsar och växlar). Det känns skönt, även om jag tvivlar på att det blir långa cykelturer närmsta veckan för det.

Förlåt för att jag drog förresten, men det kom så mycket i vägen och jag har haft massa för mig dessa två dagar. Och inte har jag tagit en enda bild heller. Jag har i alla fall jobbat, hälsar på farmor, träffat brudar från högstadiet och jobbat.

Men så har jag också tagit hand om mormor, och fått mitt livs värsta samvete. Saker blev inte som de skulle och jag fick ta henne till sjukhuset, först till vårdcentralen, sen till röntgen och därifrån till akuten. Akuten innebär väntan, det vet nog alla. Jag hade inte tid att stanna hela kvällen och blev tvungen att lämna mormor ensam där. Samvetet, alltså. Hon ville inte, jag mådde skit, lyckades få dem att lova att fixa färdtjänst åt henne så hon skulle ta sig hem. Men att lämna mormor, det var hemskt. Jag satt i bilen och grät, men det fanns ingen möjlighet att jag kunde stanna.
Mamma lyckades få tag på någon som tog hand om mormor och saker löste sig (även om mormor var kvar på akuten till efter midnatt), så mitt samvete lättades. Men jag måste säga att det känns verkligen hemskt att lämna någon som behöver ens hjälp!

Nu är jag hemma, det är söndag och tid finns för bloggen. Jag ska göra mitt bästa!
Vad har ni haft för er i helgen?

Kommentarer
Postat av: pelle

Hur mår din mormor nu då?

Postat av: Rosita

Usch, känner igen det där samvetet alltså,

gör ju ganska ont när det handlar om ens mormor osv..

2010-05-16 @ 15:49:31
URL: http://fewlix.blogg.se/
Postat av: Art By Tina

Oj, vilken dålig helg. Mår din mormor bättre nu? Hoppas det inte var något allvarligt.

2010-05-16 @ 17:11:02
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: ROXANNE

Jobbigt att du mår dåligt över mormor, men hoppas det blir bra!

Jag har haft en kalasfin helg, kramats och myst :)

2010-05-16 @ 18:41:46
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Postat av: Malin

haha ja, jag har badat innan juni-månad varje år så i år blev det lite tidigare än vanligt. men skönt var det, inte så kallt som jag trodde det skulle vara ;)hemskt det där med din mormor! :/2010-05-16 @ 18:54:26
URL: http://malinmariia.blogg.se/
Postat av: ROXANNE

Usch då, jobbigt!! Har inga äldre än 60 i min släkt, så har inte kommit till det där jobbiga ännu. Synd att alla inte kan leva för alltid! Vampyrer borde få finnas.

2010-05-16 @ 18:56:30
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Postat av: ROXANNE

Ja, verkligen! Man får hoppas att man är pigg och frisk när man blir äldre. Jobbigt att bara gå omkring och vara dålig tills man dör, ush :<

2010-05-16 @ 19:04:16
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Postat av: Malin

haha oj, bada är ju bland det bästa som finns. du får se till att ändra på det ;) hehejaha oj, bra att det är bättre iaf!

2010-05-16 @ 19:11:15
URL: http://malinmariia.blogg.se/
Postat av: ROXANNE

Kan ej kommentarera på inlägget innan. Kärlek gör en sådär raring. Iaf om det är på riktigt. Jag har vart så någon gång. Man känner sig blödig och löjlig, men man är ju bara så lycklig innerst inne, låt dig vara ostig :)Och ja fy, död är läskigt. Vi lägger det åt sidan nu va? :/

2010-05-16 @ 19:15:53
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Postat av: Fifi

Hoppas det gick bra med din mormor till sist och att det inte var något allvarligt.Min farfar dog i torsdags och även om han inte stod mig nära och jag inte kan påstå att jag kommer att sörja honom så börjar jag liksom att tänka på andra personer som är gamla och viktiga för mig,

2010-05-16 @ 21:46:04
URL: http://fififantastic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback