Invigning av Kulturbygden
Bild 1: Julia när vi trodde att motorn kokade på vägen upp mot Norrland, Bild 2: Snyggingarna som håller i Kulturbygden höll invigningstal, Bild 3: Efter invigningen blev det fest och vi dansade till Håkan bland alla tavlor.

I fredags var det, som sagt, invigning av Kulturbygden. Det är ju själva anledningen till att jag hänger i Norrland och svamlar runt! Det var himla trevligt och skoj! Och de har ett grymt snyggt hus till projektet. Ett gammalt magasin, jag ska försöka att komma ihåg att fota det lite och visa. Grymt snygg, jag sa det va? Jag är tillbaka i Sollefteå efter en sväng till Sundsvall och Östersund och nu stannar jag här över midsommar.

Igår träffade jag Rosita också, det var himla trevligt! Vi fikade och pratade och sådär. Så som det brukar vara när man träffar folk. Eller, usch vad jag svamlar, men det var trevligt i alla fall. Fan, det har jag ju redan sagt också. Nä, nu håller jag käft istället!

Kommentarer
Postat av: matilda

aaa det är sant =)

Postat av: Rosita

Haha ja, det var kul Lena å det verkar ju som du gillar Norrland ganska bra i alla fall :)

2010-06-22 @ 22:50:28
URL: http://fewlix.blogg.se/
Postat av: Madde

det är just det jag INTE är bra på.. Slår en tanke mig med något jag måste fixa/göra så kan jag inte skjuta upp det. jag får en sådan skamm att det nästan är sjukligt annars :P :S tack ska du ha :D detsamma!

2010-06-22 @ 23:14:05
URL: http://maddesmode.webblogg.se/
Postat av: Madde

haha precis så är jag med. det jobbiga är att det jämt är så. i natt så vaknade jag halv tre och tänkte "vart fan är mitt synundersökningsintyg?" Ska ha med det imorgon på min handledarkurs till körkortet så var bara att gå upp och leta. as jobbigt ;)

2010-06-22 @ 23:23:53
URL: http://maddesmode.webblogg.se/
Postat av: Jasmin

åh mysiga bilder.

2010-06-22 @ 23:53:36
URL: http://childhoodlight.blogspot.com
Postat av: fifi

Kulturbygden verkar ju hur bra som helst, kul att vara där!

2010-06-23 @ 18:20:02
URL: http://fififantastic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback