Om den stökiga delen av Lena
Situation Sthlm, tomt cigarettpaket från Uganda, tuggummi, busstidtabell, min brors cykelnyckel, bussbiljetter från Rwanda, pass, iPod, Sprite, börs, biobiljetter, Uganda-anteckningsblock, örhängen från Uganda, tunnelbanekort, 1000 Rwandafranc, nyckel till min tant i Stockholm, handkräm, ficklampa, oidentifierat papper, penna, nässpray, visitkort från hostel i Uganda, skavsårsplåster, min pillerburk, bunt med visitkort från gratistidning i Karlstad plus random Ugandiskt visitkort, ficka för Ugandiskt sim-kort, ring från Uganda, minneskort till kameran, örhängen från Uganda, runt 30 000 Ugandashilling, mammas ask för Fishermans Friends, taxfreekvitton från Amsterdams flygplats, skavsårsplåster, random papper & kvitton, karta med ett oätet malariapiller, tamponger, lypsyl, ca 500 Congofranc.

Okej, såhärva. Jag ska packa, eftersom jag ska åka till Tyskland imorgon, och då tänkte jag att det kunde vara på sin plats att rensa ur väskan lite. Det fick mig att tänka på när Emma skrev om
stöket i hennes väska. Det slog mig att jämfört med min var hennes absolut ingenting! Nu kan jag ju till mitt försvar säga att den här väskan har jag inte rensat i sen innan jag åkte till Uganda, och det märks. Ovan har jag fetmarkerat allt som ligger i väskan just för att jag inte rensat ur det efter Uganda.


Men nu ska här drickas kaffe innan jag kommer igång med packningen på riktigt!
(Oj, det måste ju innebära att jag behöver plocka bort allt på bilderna ovan från köksbordet)

Kommentarer
Postat av: anna

ja nu så! sådär ser det alltid ut i min väska också ;P

Postat av: ROXANNE

det var mycket saker det, jag har bara plånka pass ipod och nycklar i min värra :>hoppas tyskland blir kalas :)

2010-02-13 @ 13:05:40
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Postat av: Kalle

ser ut som en resväska i storleksmått mätt för oss män, ja inte innehåll men det va väl underförstått hoppas jag!sv: ja så sant, wille crafoord, tänker på det jag med, eller det kom från det. men rubriken blev lång så tog bort lite. har skrivt så många gånger!

Postat av: ROXANNE

haha, ordningssam är jag ej, men lat, orkar inte släpa på massa saker :phoppas du får njuta trots jobb, lite sevärdigheter hinner du nog med. har mockarutan kommit fram? ;)

2010-02-13 @ 13:19:03
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Postat av: ROXANNE

herrejesus, låter stressigt, hoppas du inte går i väggen bara, jag skulle aldrig pallat. men skönt att komma bort från sverige kan jag tänka mig. hujedamig för detta land just nu :p

2010-02-13 @ 13:33:26
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Postat av: Korven

fast å andra sidan hade jag också varit otålig efter två månader! Herregud, killen i texten har varit borta i fem dagar liksom... hehe.Jag ÄLSKAR att se vad andra har i väskan, det reflekterar mycket av deras personlighet tror jag! :DOm jag får gissa så gillar du att planera någorlunda, men skulle något annat dyka upp har du inte svårt att ändra planer. Du är rutinerad när det gäller resor och det finns ignet värre än när kameraminnet tar slut, då måste du radera alla onödiga foton som du knäppt av i farten. Har jag rätt?

2010-02-13 @ 15:56:46
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/
Postat av: anna

ja visst skulle jag vara jäkligt snygg i den! haha

2010-02-13 @ 16:40:44
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Ally

haha att du får plats med allt!

2010-02-13 @ 16:52:58
URL: http://alexitas.se
Postat av: Ella

Jäääääääääävlar! Blir det inte tungt? Och hur hittar du allt?!

2010-02-13 @ 17:34:54
URL: http://ellabellaswe.blogg.se/
Postat av: fifi

Åh, jag menade absolut inte att du inte ska ha för höga förväntningar när du åker till Uganda, utan jag menade mer när man ska gå ut och sånt! När man gör en så lång resa och dessutom ska träffa kärleken är det klart att man måste ha förväntningar om att det ska bli bra!

2010-02-13 @ 18:06:34
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: sara

hahaha så där brukar handväskan se ut typ! sen en massa kvitton!

2010-02-13 @ 18:14:09
URL: http://fabulousprincess.blogg.se/
Postat av: Rosita

Oj oj, ska du till Tyskland..

Det har jag helt missat.Men hoppas det blir bra där för dig Lena. :)

2010-02-13 @ 18:47:44
URL: http://fewlix.blogg.se/
Postat av: linda

jag läste den faktiskt ganska nyss och jag tyckte den var helt genialisk, men visst. det kan vara så att när man vet vad som ska hända så är det inte riktigt samma magi. men gud, jag lär nog läsa den fler gånger. :)

2010-02-13 @ 20:54:13
URL: http://minnesbitar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback