Ni är inte vackrast i världen, världen är vackrast i er


Emil Jensen var lika fin som vanligt igår. Fint var det, och roligt och sorgligt och sådär. Föreställningen handlade till stor del om hans döda syster, så klart det blev lite sorgligt av och till. Men det var framför allt fint.
I alla fall, jag har sett Emil så många gånger nu att man liksom vet lite vad man har att förvänta sig. Även om det är nya saker och sådär, så vet man på ett ungefär hur det kommer bli, det är liksom alltid lika fint.


Förresten, Lily Allen ska visst komma till Peace & Love.
Och oj vad sugen jag blev, någon som hänger med?

Kommentarer
Postat av: Art By Tina

Fick frågan tidigare idag om pris för tavlorna - räknade lite på det och landade på 600 kr styck. Dom är ju inte "små" direkt. Eller det beror ju på vad man jämför med. Men 30 x 30 är dom.

Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

åh åh åh jag vill till peace&love i år igen. Men jag vet inte hur det ser ut med jobb i sommar för mig. Jag kommer troligtvis vara lite fast på en ö i norrlandet...

2010-04-22 @ 16:43:47
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: Rosita

Åh, finfina Emil Jensen!Satan i gatan vad jag skulle vilja åka till Borlänge i sommar, hade varit fint och bra då det verkar som att jag inte kommer iväg till götet i augusti..2010-04-22 @ 18:22:19
URL: http://fewlix.blogg.se/
Postat av: Linda

ååååååå jag e likadan,helt underbart att resa,var har du varit nyss?

2010-04-22 @ 19:24:55
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: fifi

Aha, de titlarna känner jag igen, men jag visste inte att de innehöll bibliska regn!Jag såg att Lily Allen kommer till P&L, världens bästa festival! Nå ja, den bästa jag har varit på. Och jag blev rätt sugen på att åka, men två veckor på Sicilien får räcka som semester för mig i år.

2010-04-22 @ 22:21:14
URL: http://fififantastic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback