Sunday, oh lovely sunday


Hejhejhej! Såhär ser jag ut idag och åh, vad jag älskar min grå t-shirt (eller vad man ska kalla den, den är nog lång för att inte ha byxor till). Och såhär ser vårt kontor ut. Eller, lite av det. Jag kan helt enkelt inte sitta någon annan stans just nu, för det där med internet är obefintligt hemma. Fast jag beställde ett mobilt bredand i veckan, som jag & pappa ska dela på (han behöver det ändå bara nån gång ibland när han ska resa iväg eller så). Så snart kan jag ha internet hemma igen, de här två veckorna utan har nästan tagit kål på mig. Herregud vad man vänjer sig vid saker fort alltså!

Jag vill helt enkelt inte skaffa mig något eget med en sjuhelvetes lång bindningstid, för jag vet ju inte hur länge jag behöver det. Det är ju knappast som så att jag planerar att hänga kvar här så länge och sen kanske jag drar någonstans där jag har annat internet eller där det inte funkar eller vad som helst. Vem vet?

Förresten, har jag någonsin berättat hur mycket jag älskar söndagar? Jag vet inte vad det är, men bara vetskapen om att det är söndag ger mig en speciell känsla i kroppen, jag älskar söndagar helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: anna

jag älskar också söndagar! så lugna och sköna :)eller hur, grym som fan!

Postat av: anna

precis! det är en dag utan några m¨sten, hur skönt som helst :) jag ser ikapp massa serier som jag missat i veckan, haha skitbra!

2010-04-25 @ 15:58:08
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

haha nice det också.det är ju sjukt hur beroende man är av internet. jag blir galen när det inte funkar här.

2010-04-25 @ 16:12:35
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

jo men här är man ju van vid att ha det, det är ju annorluna när man är ute och reser, då klarar man sig utan problem :)

2010-04-25 @ 16:37:22
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

nä det är väl dagens I-landsproblem om nåt haha

2010-04-25 @ 17:13:02
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Linda

Ok vad roligt för er!Hoppas det blir bra;)

Nya muggar i min webshop nu;)

2010-04-25 @ 18:27:43
URL: http://hummingbird.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback