Lost & Found

Bild 1. Julia är borta, ingen har hört av henne sen hon var inne på Facebook senast, vilket var 19e april. Hennes mamma har inte hört av henne på en månad. Jag tippar på att hon är i Tanzania och inte har internet, och eftersom jag är som jag är, själv har varit i Afrika och tyckt att de som oroar sig hemma är fjantiga, så tänker jag att hon nog bara har det himla bra och inte känner något behov av att rapportera hem. Men jag kan förstå att hennes mamma är orolig.

Bild 2. Min grönrutiga sjal är borta, jag letade överallt igår och har ingen aning om var jag kan ha den. Det känns väldigt sorgligt eftersom jag så himla gärna skulle använda den idag.

Bild 3. Jag råkade köpa en biljett till Hoffmaestro & Chraa igår. De spelar på Nöjesfabriken i Karlstad ikväll och jag har absolut noll förväntningar eftersom jag knappt någonsin hört dem. Jag vet nog inte ens vilken typ av musik det är. Men det verkar som halva Karlstad ska dit så det kan säkert bli skoj.


Alltså, jag drar snart till stan och kommer hem någon gång imorgon, när har jag dock ingen aning om. Men vi hörs, hörrni! Och så länge, ha en trevlig helg och skojig Valborg och så vidare!

Kommentarer
Postat av: Carolina [fotograf]

Usch hemskt när någon försvinner så !?GLAD VALBORG ♥ Läs gärna min konversation med en mysko man på biblioteket i senaste inlägget! ♥ ♥ ♥

Postat av: pelle

Hoffmaestro är grymma live. Kom dit med ett öppet sinne och festa arslet av dig! :D

2010-04-30 @ 14:10:22
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: roxanne

ooh, söta katten <3

OCH HOFFMAESTRO!!!!!!!!!!!!! Så jävla bra live, du kommer få det bäst :D

2010-05-01 @ 14:27:26
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Postat av: srah

åh härliga bilder

och hoffmaestro, shit va avundsjuk jag bliiir :D

2010-05-02 @ 11:10:31
URL: http://duckandrun.blogg.se/
Postat av: sarah

kan tänka mig deee! :)

2010-05-02 @ 12:50:53
URL: http://duckandrun.blogg.se/
Postat av: pelle

HUR VARE NU RÅ?!

2010-05-02 @ 13:21:47
URL: http://pellespersonliga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback