It’s warm inside the night club, your face is lit up by a disco light, I don’t want to go home alone, not tonightHemma. Den här typen av skog lär det dröja innan jag ser igen.

Jag är i Stockholm nu, åker till Uppsala imorgon och stannar där tills torsdag då jag & Julia lämnar Sverige för tre månader i Uganda. Det ska bli spännande, underbart, intressant och roligt. Hoppas vi i alla fall.
Igår såg vi Håkan på Gröna Lund, det var - som alltid - underbart att se honom. Låtvalet var dock lite sådär och jag kunde inte låta bli att tycka att han borde klippa av sig håret, men han kanske gillar att se ut som Magnus Uggla? Vad vet jag.
Sen hamnade jag och Sara på Marie Laveau, med avsikten att få dansa av oss lite och tänkte att varför pröva något nytt när man kan gå till det gamla vanliga välkända. Det blev inte så mycket dansande, och vi var otroligt insnöade i True Blood. Eller i alla fall jag, varannan människa jag såg var lik någon ur serien (garderobskillen var lik Alexander Skarsgård, en kille som spanade på Sara var lik den snälla killen som är "mammas pojke" och tillsammans med vampyr-Jessica osv.). Och när jag sen gick hem var det inte heller som vanligt, den där känslan man kan ha när man tittar bakom sig för att fantisera om potentiella våldtäcktsmän och skrämma upp sig själv byttes ut mot att jag tittade efter potentiella vampyrer. Jag vet inte vilket som är värst.

Nu blir det nog Sollentuna om en stund, lite öl på det och sen kan
vampyrerna vakna! Vad gör ni i helgen?

Kommentarer
Postat av: anna

åh, vad härligt. måste vara en sjuk känsla att veta att man inte kommer vara hemma igen förens om över tre månader. jag är avundsjuk lena! och även avundsjuk på att du fick se underbara håkan, fast om två veckor ska jag till gbg oh se honom :)svar: hehe, när matcha jag och marcus varandra nu?

Postat av: anna

åh underbart med håkan! om två veckor ska jag se han igen, alltid lika grymt :)

2009-09-06 @ 11:13:37
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag skulle säkert också gå omkring och leta vampyrer om jag skulle gå själv i mörkret. ;) Själv var jag på fest igår, inte riktigt i min smak dock eftersom jag inte kan finna det roliga i att dansa, vilket nästan är ett måste på den festen jag var på, annars får man sitta ensam någonstans. Men helt okej var det ändå.Sv: ja, jag får hoppas jag lever en extra vecka, eftersom sista True Blood inte sänds före 13 september pga. Labor Day Weekend i USA. :( Men vad kan man göra?

Haha, jag försökte hitta nån som var lika snygg som Alexander Skarsgård på festen jag var på, men ingen vanlig människa kan leva upp till hans standard verkar det som. ;)

2009-09-06 @ 11:49:42
URL: http://lunlin.blogg.se/
Postat av: anna

Uganda låter riktigt kul :)

2009-09-06 @ 12:02:45
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: pelle

Snart smäller det Lena! Hur skitnödig är du på en skala?! ;D

2009-09-06 @ 12:10:28
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Lilla Fröken

Men åh vilka underbara bilder på skogen, Lena! Jag älskar den där synen. Nu längtar jag genast in till skogen.Vad roligt att du såg Håkan. I natt dansade jag till många Håkan-låtar och kände musiken sjunga in till mitt hjärta. Han är en väldigt speciell artist.

2009-09-06 @ 12:57:21
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/
Postat av: Vanessa

sv; hihi jo:)

har du gjort din header?, den va sjukt snygg!

kram

2009-09-06 @ 20:56:32
URL: http://wordsbyvanessa.blogg.se/
Postat av: anna

ja ny musik är grejt! blir alltid så lycklig när man får den där kicken, inte mkt musik som klarar av att ge den :)

2009-09-07 @ 12:26:15
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: pelle

jag är ingen nörd!hehe.fyra dagar kvar, lenin. är du nervös? :D

2009-09-07 @ 13:57:52
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: pelle

Inte ens lite? ;P

2009-09-07 @ 14:25:44
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Tina

Nu har jag hittat en suverän grön klocka till ett suveränt pris!...den är på väg hem till mig nu. Precis nu!www.knokk.se

2009-09-07 @ 16:04:49
URL: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback