Som ett paket på posten, och en liten tävling därtill!
Igår hittade jag en paketavi mitt i en hög av diverse papper i köket. Avin var adresserad till mig och avsändaren var Ålsta. Jag blev barnsligt nyfiken och tänkte att det kanske är mina utställningsbilder som de äntligen skickat. Dessutom blev jag lite arg på mina föräldrar som inte berättat för mig att jag fått en paketavi för en vecka sedan. Men idag tog jag mig i alla fall till posten och hämtade ut paketet, och mycket riktigt innehöll det utställningsbilderna.

Fortfarande sådär barnsligt och förväntansfullt slet jag upp paketet när jag kom hem, men blev riktigt irriterad när jag märkte att de som packat ihop dem inte hade brytt sig om att sätta baksidorna mot varandra, så det har klibbats och förstörts även på framsidorna. Nej, de var inte i något vidare skick, de där bilderna.

När både barnsligheten och irritationen lagt sig kom förnuftet och började fundera på vad i helvete jag ska med dessa bilder till.. Jag menar, mitt fotoprojekt var att följa en kille på SärVux. Det är bra bilder och jag är nöjd med projektet, men inte har jag väl användning av dessa bilder? Särskilt inte när de är i halvbra skick.


Alltså, jag tänkte utlysa en tävling: den som har den bästa idén på vad jag ska göra med bilderna, eller det mest konstruktiva förslaget, kommer vinna ett finfint pris!


Kommentarer
Postat av: anna

fan vad sur man blir när de smo skickat inte vart varsamma.jasså ska du ner hit nästa helg? kul! vad händer här då? :)

Postat av: Johanna

fy vad irriterande! man får ju skärpa sig om dte gäller kort.men killen kanske vill ha några? :) det skulle ju alltid vara roligt för honom. ett kollage kanske, eller en speciell fotobok där du klistrat in foton, klistermärken och lite texter.

2009-05-08 @ 17:33:27
URL: http://spralligsparv.blogg.se/
Postat av: stefan

Riktigt dåligt att du fick bilderna sådär! Hur många bilder blev det?

2009-05-08 @ 18:20:53
URL: http://stefanlarsson.blogg.se/
Postat av: ROXY

du kan hänga söta band eller snören i fönsteret och sedan sätta dit snöret i fotot med hjälp av en klädnypa eller dylikt, får de snurrar runt i fönstret och du får se båda sidorna :Doooh, ja lägg ut fler bilder på mannen, då blir jag glad i hågen ;D

2009-05-08 @ 20:00:20
URL: http://legoliv.blogg.se/
Postat av: Rosita

Tråkigt att de inte var så himla bra bilderna... :/

2009-05-08 @ 22:23:31
URL: http://fewlix.blogg.se/
Postat av: anna

aha vad kul! mässor är alltid spännande :) usch jag är så jäkla trött nu. 4 timmar på ett tåg är inte direkt uppiggande hehe. ska nog sova ;P

2009-05-08 @ 23:12:04
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: stefan

i komposten med dom! låt dom ligga en månad, sedan skickar du tillbaka dom till jäger och frågar vad fan han menar med att kompostera dina bilder innan han skickar dom!

2009-05-10 @ 00:12:51
URL: http://saltfisk.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback