Fredag med träningsvärk och ambassader

Jag har träningsvärk i magen, det gör ont bland annat när jag nyser och när jag häftar ihop papper. Idag är jag ensam på jobbet, hela gården är tom, hela kontoret är tomt. Men det finns smörgåstårta kvar från igår, det blir god lunch.

Om någon råkar sitta och hålla på mailadresserna till någon av de svenska ambassaderna i Pakistan, Turkiet, Uganda eller Zimbabwe får ni gärna dela med er av dem. Jag orkar inte lägga ner så mycket energi på det att jag söker reda på dem (de borde väl fnnas på typ UD's hemsida elle något liknande?)

För övrigt hade jag en helt oplanerad helg, det kändes skönt. Men tydligen behöver jag jobba en del imorgon, så gick det med det!

Kommentarer
Postat av: stefan

Just precis, ledtrådarna kommer leda till det ordet jag syftar på. Kommer en bättre beskrivning under dagen.

Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

äh jobba helg är vardagsmat ;)

2009-03-13 @ 12:25:08
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: stefan

jag lägger upp ett ord som du ska kasta om bosktäverna i för att få fram det ord som jag söker, för att du ska få en aning om vad för ord det är skriver jag en ledtråd någonstans i olika inlägg. En ledtråd per dag. förstår du nu?

2009-03-13 @ 12:26:51
URL: http://stefanlarsson.blogg.se/
Postat av: Marielle

GUMMAN, hur ska jag kunna aka vidare till Kreta efter att ha te-mys med nybakat brod med dig? Fan fan fan, jag langtar sa javla mycket hem!!!

2009-03-13 @ 12:29:02
URL: http://reseledarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback