Bländad av polisbilen

Jag har varit och tränat, Body Step. Jag blev väldigt svettig och var nog lite för trött för att köra bil hem egentligen. I Höje kom jag på mig själv med att köra i 90, då hade jag inte tänkt tanken ens att det blivit 70 i Mjönäs (2-3 km tidigare), jag hade inte reagerat på att jag över huvud taget åkt vägen mellan Mjönäs och Höje. Alltså, det finns inte i mitt minne, jag skulle lika gärna ha kunnat teleporterats den biten.
I alla fall, i Höje kom jag på mig själv med att köra för fort och sänkte farten alldeles innan affären. Sen nerför backen och så är det ju den där skarpa kurvan (för er som känner mig var det i den kurvan som jag, på den tiden jag åkte moped, hade tvångstankar - jag fick inte släppa gasen på hela backen och kurvan och då gick det fort ska jag säga er). I kurvan var det möte och sen var det en räv i diket, jag bromsade till och åkte över lite på andra väghalvan, och så kom bilen som tidigare varit en bit bakom mig plötsligt väldigt nära. Eftersom den var så nära och med tanke på räven i diket fortsatte jag hålla bra koll i backspegeln och då blinkar biljäveln till med helljuset, riktigt ordentligt och jag blev så bländad att jag fick ont i ögonen (jag känner det fortfarande). Sen körde han om mig och när bilen är jämsides med mig ser jag att det är en polisbil.

Tur att den inte kom ikapp mig 500 meter tidigare, säger jag då. Nu blev jag bara irriterad, men han åkte vidare och jag svängde hem utan att bli tagen för att ha kört för fort.Jag har förresten inte haft tid för bloggen idag, roligt att
mitt inlägg är på startsidan igen (tack Karin), jag ska läsa kommentarer och svara när jag duschat och varvat ner efter träningen och polisen.

Kommentarer
Postat av: Lisa

sv: å, tack :] klicka gärna till mig på bloglovin om du har lust att följa bloggen. Puss!

Postat av: jennifer

allt bra med dig?

2009-03-05 @ 21:21:54
URL: http://jennifermolin.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Gick det bra då? :)

2009-03-05 @ 21:23:22
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: Deniesé

SV: det är väldigt modigt av dig att göra så! Ja önskar ja hade den där bekväma känslan av att visa mig själv mer, kanske inte just naket utan bara våga ta för mig av omgivningen mer. :)

2009-03-05 @ 21:43:27
URL: http://liketolive.blogg.se/
Postat av: Kalle

va glad att du inte fick 3200 i böter som en annan....

2009-03-05 @ 22:10:58
URL: http://elviskalmar.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Men det ska det ju vara! :)

2009-03-05 @ 22:24:18
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: alexandra

Ja men verkligen :D haha!2009-03-05 @ 22:28:01
URL: http://alexandradr.blogg.se/
Postat av: jennifer

sv: jo det är bara bra, vad har du för dig?

2009-03-05 @ 22:51:07
URL: http://jennifermolin.blogg.se/
Postat av: anna

jag känner igen mig i det att sitta och drömma sig bort nästan när man är trött och inte märkt att det blivit en annan hastighet. så blir det ofta när jag åker till Marcus som att jag nästintill läst mig vägen utantill, haha. men tur att polisbilen inte kom innan!

2009-03-06 @ 12:40:35
URL: http://annus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback