Klirr i kassan

Det här är väl i det närmsta lite löjligt, men jag känner mig otroligt viktig just nu. Jag har fått utbetalat mitt livs första bonus!

Jag känner mig lite som någon i en bankstyrelse eller så, ungefär lika viktig i alla fall. Jag förstår ju också att min bonus förmodligen bara är en tusendel av vad de riktigt stora får, men det känns ändå stort på något sätt. Det är ingen stor summa och jag har ju redan slutat jobbet, men en bonus är ju ändå en bonus. Eller vad säger ni?


Och för att förstärka hela den här känslan av att känna sig vuxen kunde jag precis klicka i vad ni kan se på bilden nedan. Det innebär att jag inte ingår i kategorin "yngst" och det är ju hur fint som helst. Jag är inte så van vid det och idag känner jag mig otroligt vuxen!
Kommentarer
Postat av: Instruktören

Sjukdomar orsakade av vårdslöst beteende är naturligtvis inte balla, men Instruktören är fortfarande av den bestämda uppfattningen att är man bara tillräckligt varsam så går det att följa instruktionerna till punkt och pricka.

Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

ehh men när man börjar närma sig nästa steg på prickarna känns det bara tragiskt. när man inte ens är näst yngst utan nånstans i mitten, huvva..

2009-06-16 @ 16:59:18
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: Nina

hehe ja det var sjukt tidigt, men jag är ledig resten av veckan, så det gjorde inget ;)kram!

2009-06-16 @ 17:50:15
URL: http://totalflopp.blogg.se/
Postat av: Sassy

bonus? Hur får man det?

2009-06-16 @ 18:08:19
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: ROXY

ohmy! nej min dammsugare har ej fått ngt namn, men pelle ville att en av mina hushållsgrejer skulle heta pelle, så nu heter dammsugaren pelle, och oj vad han kan suga, haha!2009-06-16 @ 21:34:14
URL: http://legoliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback