Blödig & bladig


Jag sitter på tåget på väg hem (lycklig över att ha köpt till sittplats när tåget är fullt av folk på väg till Arcikafestivalen), nu ska jag vara hemma en hel månad, det känns lite sorgligt men samtidigt skönt! Hemma borde dessutom grabbarna på bilden, Arvid & Vidar, vara! Det känns fint, jag har inte sett dem sen i julas (när bilden togs) och de är mina absoluta favoritpojkar!

Alltså, jag börjar bli så blödig, jag vet inte vad det är med mig längre! Härom dagen, när jag satt på tunnelbaneperrongen, började jag nästan gråta över några reklamaffischer för Rädda Barnen, det handlade om läskunnighet. Ett barn som var påväg över ett minfält och inte kunde läsa varningsskylten, ett par som hånglade bredvid en skylt om att använda kondomer för att inte få HIV - som de självklart inte kunde läsa heller. Åh, det var så sorgligt och jag känner att det är så rätt det bara kan bli att åka till Uganda, snart är det bara två månader kvar!På tal om allt detta med barn, jag & Sara pratade om det idag, att det vore nice med barn. Inte som att jag vill skaffa barn nu, men som att man vill skynda på tiden lite tills det är läge. Eller att låna ett barn lite då & då för att kunna umgås och leka och sådär. Vi kom till slut fram till att det ultimata skulle vara att skaffa en kille med barn, vi utformade till och med en kontaktannons som skulle se ut ungefär såhär:


Kommentarer
Postat av: stefan

haha, så ni kan ha barnet när det passar er och känna på hur det är.kameran ser så fyrkantig ut, är det ditsatt ett extra batteri eller nått?

Postat av: anna

haha jag vet inte ens om jag vill ha barn ;Pjust ja arvika! kan tänka mig att det är en hel del folk hehe

2009-07-01 @ 13:45:27
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

haha ja min syster ska ha barn i november, perfekt ju! då kan jag leka med han liksom haha

2009-07-01 @ 13:58:07
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

haha ja det ska bli mysigt :)

2009-07-01 @ 14:42:18
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Sassy

Den där annonsen måste locka till sig tusentals av män med småbarn!

2009-07-01 @ 16:55:34
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: Psicho

trevlans=) riktigt fint väder här med=)

2009-07-01 @ 16:57:48
URL: http://psicho.blogg.se/
Postat av: pelle

Din biologiska klocka tickar.Tick-tack-tick-tack...:D

2009-07-01 @ 17:37:19
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: ROXY

men jag håller med dig, man blir blödig av sådana reklamer, jag kan böla, särskilt när man åker buss eller tåg, då man har tid att tänka igenom de man ser, usch, världen är hemsk men samtidigt underbar

2009-07-01 @ 19:42:37
URL: http://legoliv.blogg.se/
Postat av: ROXY

aaw, stacakrs liftaren, men vi får tänka att de är fint väder, så han frös ju iaf inte ihjäl. och du tänkte iaf göra det, fin tanke raring :D

2009-07-01 @ 22:27:52
URL: http://legoliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback