Morgonstund har guld i mun, eller?

Imorse tänkte jag ta mig upp så att jag skulle komma till jobbet och hinna jobba i alla fall en liten stund innan frukostfikat. Jag sprang ner till badrummet för att duscha, tittade ut genom fönstret och såg snö, lycklig över synen tänkte jag inte riktigt på vad jag gjorde utan fortsatte titta ut.
Det var en dålig idé, precis när jag sprungit genom hallen och var på väg in i badrummet märkte jag att jag rivit med mig något och hörde ett kraschande, det var en tavla som stod lutad i hallen, förvisso på ett väldigt dumt ställe, som jag rev rakt ner i kakelgolvet. Ajajaj - glas överallt!
Alltså, min morgon började inte alls med en härlig dusch utan med att jag fick städa hallen, jag plockade glas, våttorkade med papper, dammsög och så vidare, det tog säkert en halvtimme för att jag skulle vara säker på att jag fått upp allt. Det innebar också att jag inte alls kom tidigare till jobbet, jag var här klockan 9 och började dagen med fika.

Hur var er morgon? Guldkantad eller inte?
(Eller varför inte glaskantad?)

Kommentarer
Postat av: julia

vaknade klockan 0520 efter tre timmars sömn, gick och duschade, hallgolvet blev blöt. klädde på mig och satte igång vattenkokaren. Hittade inte mobilen som jag hade vaknat av. Går in i badrummet och blöter ner strumporna. Fortsätter att leta efter mobilen, benjamin ringer till den men den är på ljudslöst efter gårdagens bio. Hittar den till slut i en flyttkartong (!). Ska göra kaffe, själva glaskannan man gör kaffe i spricker och går sönder. Kaffe över hela julias kök, dock ingen kaffe i ljuas mage :(. Kommer till jobbet, det fattas två personal så vi får jobba dubbelt. Nu äter jag en skinkmacka till lunch. End of story.

2009-01-19 @ 11:42:48
Postat av: pernilla

jag vaknade vid nio av sms, sen vaknade jag halv tio av att jobbet ringde. sen var jag rätt så vaken så jag gick upp o duschade och åt frukost. Faktiskt en helt okej morgon :)

Postat av: LINDA söker gästbloggare

Oj då, det där lät inte något vidare alls. Hoppas du har det bättre under dagen!

2009-01-19 @ 14:51:57
URL: http://lindafunde.blogg.se/
Postat av: johanna (upprymd)

oj, vilken morgon! jag vaknade med halsont så jag var lagom glad.

2009-01-19 @ 16:07:17
Postat av: angelica

nja inte mkt guldkant på min morgon jag var så trött

2009-01-19 @ 16:35:47
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: pelle

Jag hatar att plocka glas, man får ofta göra det under så konstiga omständigheter. När man har sex, surfar eller går på stranden. Illa!

2009-01-19 @ 17:01:30
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: anna

jag är imponerad över att du har klarat av att vänta. jag såg avsnitten över två dygn typ haha var helt galen!ja svenska är skitkul :)

2009-01-19 @ 17:33:26
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

haha sant. men ja det är ju ruskigt bra! jag fick en chock över upplösningen. satt och gapade hela de sista 20 minuterna typ hahaoch nja kan verkligen en morgon vara guldkantad? jag tycker det är lika jobbigt att gå upp varje gång :P

2009-01-19 @ 18:11:28
URL: http://addspirit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback