Den där vardagen kom till slut, drog över mig som en iskall vindpust och tvingade mig till jobbet

Det varkar vara nån grej här i bloggvärlden idag att folk skriver om sin morgon, själv har jag kommit tillbaka från frukost/förmiddagsfika för en stund sedan och efter dagens första kopp kaffe känner jag mig väl ändå lite mer som en människa. Det var väldigt motvilligt jag tog mig upp imorse, jag hade svårt att somna inatt och ville verkligen inte ut i kylan när klockan ringde vid 8, så jag stannade under täcket sisådär 50 minuter till. Men jag var i alla fall på jobbet till 9, så det var helt okej.
Nu är det jobb igen, tillbaka till vardagen och allt man har att tänka på, dagens klurigheter rör sig främst om hotell, jag har avbokat hur många hotell som helst, men nu kanske jag avbokat för många? Jag vet inte hur saker ska lösa sig, men vadå? Det är i Tyskland det gäller, nog måste man väl kunna fixa hotellrum, eller?

På tal om att avboka så har jag också avbokat min tid på vårdcentralen imorgon, jag skulle dit och spola öronen (jag har haft lock för öronen i sisådär 1½ år), men nu behövs det inte för jag använde revaxör för sisådär 1½ vecka sedan och det gjorde susen ska jag säga! Jag hör bättre än på väldigt länge - trots att mamma hävdade att revaxören inte gjorde vad den borde i mina öron.

Det är för övrigt fortfarande galet kallt, -17 grader enligt uppgift, jag frös som bara den när jag gick för att fika och påpekade hur kallt det var, folk hävdade att det inte alls var så kallt - "inte som i måndags!" - men jag frös som bara den.

Nu är det jobb, som sagt.

Kommentarer
Postat av: Julia

oj 17 minus:O

Postat av: pelle

Vad är det med oss och sömnen, Lena. TUFFT!sjutton jävla minus? Moly Hoses!

2009-01-07 @ 13:31:30
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Felicia Marthe

Ha en fin dag! :)

2009-01-07 @ 14:08:24
URL: http://feliciamarthes.blogg.se/
Postat av: FEBB

jobba på! tänk på lönen....:P

2009-01-07 @ 15:38:00
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: anna

mm grammisgalan ska bli intressant att se. just nu inväntar jag bara att jag ska få åka hem till gbg igen. jag behöver komma ifrån allt här nere.

2009-01-07 @ 15:53:07
URL: http://addspirit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback