Den där populära mannen och dagens bästa sida hos honom.

Jag känner mig ärligt talat väldigt trött på Obama, allt prat och alla skriverier. Visst är det stort, han har mycket makt och så vidare. Men jag tycker att det är lite överdrivet att 10 sidor om dagen i tidningen ska handla om honom. Håller ni med?

I vilket fall som helst fick jag idag ett väldigt roligt besked när det gäller Obama. Såpass roligt att jag faktiskt orkade läsa om honom. Vad det handlade om?
Det kan ni läsa
här, hos Johan på Ekotänk.Kommentarer
Postat av: pernilla

hehe. du behöver ju inte läsa om du är trött på honom ;) Jag satt igår och kollade när han höll talet, mest för att jag ska kunna säga till mina barnbarn sen att "den dagen satt jag minsann framför dumburken och tittade, jaha minsann". haha. :D

Postat av: anna

nja jag håller nog inte med om obama. det är grymt stort att han blivit president så jag tycker det kan få uppmärksammas och ta över nyheterna ett tag:)haha jasså? när slutar du då?

2009-01-21 @ 16:52:04
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Anna

Men det är ju också ganska stort att just han blivit president! Historia skrivs ju nu så såklart står det om det i alla tidningar :)

2009-01-21 @ 17:14:36
URL: http://aannapannas.blogg.se/
Postat av: anna

haha äsch strunta i att läsa det bara ;)hehe okej ja det kan va jobbigt. jag måste komma igång med läsandet igen. inte så kul.

2009-01-21 @ 17:20:36
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Rosita

Håller med om att du behöver ju faktiskt inte läsa allt det om Obama, sen igår var det inte mycket alls med i tidningarna (inte i Expressen i alla fall)..

2009-01-21 @ 18:10:18
URL: http://fewlix.blogg.se/
Postat av: isabel

Nja. jag tycker samtidigt att det är rätt så bra att tidningar skriver om honom, han har ju blivit president det är ju en rätt så stor sak. Men jag tycker likaså att det är för mycket att skriva en massa om honom när vi ändå inte har något med honom att göra. Haha ;D

2009-01-21 @ 18:10:31
URL: http://halldin.devote.se
Postat av: anna

jo men det är väl sådär ibland. vissa nyheter tar över ALL media i ett par dagar. jobbigt om man inte orkar läsa :P

2009-01-21 @ 19:06:54
URL: http://addspirit.blogg.see
Postat av: isabel

sv: jo jag förstår vad du menar.

2009-01-21 @ 19:58:38
URL: http://halldin.devote.se
Postat av: Johan C

Jag håller med. Jag tröttnade helt när rikstidningarna tyckte att de skulle börja räkna ned till installationen med flera helsidor varje dag. Så mycket lägger de inte ens på vår egen regering när den tillträder.Andra kommentarer skriver att man kan strunta i att läsa, och det klart. Men egentligen är jag mest sur på tidningarnas nyhetsvärdering. Det MÅSTE finnas intressantare och viktigare saker att skriva om. Just dagen efter installationen är det stort, men hela cirkusen innan...

2009-01-21 @ 20:38:48
URL: http://ekotank.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback