Att hitta någon är enkelt med de rätta medlen och lite snokarpersonlighet.

Jag skulle nog vara världens bästa stalker, jag är en sjuk facebooknörd som sitter och kollar andras bilder, läser vad mina vänner skriver till varandra och så vidare.
Ibland kan jag få för mig att jag ska hitta någon viss person och då ger jag mig verkligen fan på det, härom dagen bestämde jag mig för att undersöka huruvida en kille vars blogg jag läser en del har facebook eller inte. Sagt & gjort, jag visste ju bara förnamnet, men hade en aning om var han bodde så jag gick in på Eniro och letade efter någon som kunde vara han, jag hittade honom och sökte på namnet på facebook, tyvärr var det ju dessutom ett ganska vanligt namn, men jag kom på att jag läst hans mail någonstans och letade reda på var det var och angav även den när jag sökte, och vad tror ni jag hittade? Killen i fråga, såklart! Sen spenderade jag nog nästkommande timme med att sitta och titta på hans bilder.

Jag fastnar ofta i evigheter framför olika personers bilder på facebook, jag tycker det är hur roligt som helst att kolla och läsa vad alla kommenterat. Man kan ju undra varför jag tröttnat så radikalt på bilddagboken senaste året, där har jag säkert 2000 osedda bilder från folk jag bevakar!

Nu ska jag äta middag, sen ska jag nog fortsätta att underhålla mitt stalkerbehov ett tag!

Kommentarer
Postat av: anna

haha värsta stalkern ju ;)

Postat av: anna

haha ja snoka är alltid ku l:)

2009-01-05 @ 19:02:10
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Mindy

HA en mysig kväll...

2009-01-05 @ 19:28:44
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: anna

äh inget fel i att vara en soffpotatis :)

2009-01-05 @ 22:01:17
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Karin

mm, jobbig känsla

2009-01-05 @ 22:14:33
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: pelle

Kanske att du tröttnat på bilddagboken för att Lunarstorm köpte upp skiten och gjorde exakt samma misstag som de gjorde med sin egen sida - pusha på folk tills man spyr!

2009-01-06 @ 00:03:20
URL: http://pellespersonliga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback