Organic Africa Pavilion; A preview

Tyskland vare va? Jovisst, här är vi och ni som tror att jag skulle ha tid till något annat än jobb kan titta i stjärnorna, jag är glad att sitta här i sängen innan klockan ens är elva.

På bilden syns lite frukt som vi har "only for display" i montern, montern på 500 kvadratmeter som jag jobbar med. Det är därför jag är här.
Idag har dock de flesta afrikaner varit riktigt fina och trevliga, jag har gillat mitt jobb ordentligt idag eftersom jag lyckats tillfredsställa alla önskemål jag fått (utom möjligtvis om det är något jag glömt... mitt minne är inte det bästa!).

Jag har en favorit också (men känner mig lite som en lärare som inte har tillåtelse att favorisera), han är ugandier men bor i UK och har bjudit mig på gudomligt god torkad frukt. I skrivande stund sitter jag faktiskt och försöker stalka honom på Facebook - som vanligt (den här gången lyckas jag dock sämre än vanligt). Han är rolig och trevlig och dessutom heter han Moses, hur coolt är inte det?

Nu ska vi sova (jag & Carina i sängen bredvid mig som nästan somnat redan), imorgon blir en lång dag - det är första dagen på mässan och fullt upp från morgon till kväll. Så, vi hörs kära vänner!

Kommentarer
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

Bananinlägg! ;)

Postat av: pelle

Lena, en dum fråga; vad jobbar du med? Vad är ditt jobb? Jag borde veta...:P

2009-02-19 @ 01:24:34
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Karin

Åh, tack! Vilken mysig bild du har. Frukt, ååh så gott!! Och jag håller med dig om att flyga, det är sjukt roligt att titta ut och se alla landskap man passerar! :) Vad ska du jobba med i tyskland? :)

2009-02-19 @ 06:28:32
URL: http://viewfromheaven.blogg.se/
Postat av: anna

hoppas mässan går bra idag nu då! det gör det säkert :)

2009-02-19 @ 09:30:44
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: emma härnqvist/perfektion

jo jag va bättre, eller bra i tisdags men nu är de sämre, eller jag är så nedrans förkyld. de är inte så roligt. hur är de me dig?

2009-02-19 @ 12:26:37
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: anna

åh, vilken härlig frukt!

2009-02-20 @ 16:37:55
URL: http://annus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback