Jobbtankar, tid och framtid.

Jag lämnade precis in min tidsredovisning för januari. Jag hade jobbat 111,25 timmar, jag borde jobbat 120. Vi kollade läget med min arbetstid och kom fram till att jag, sedan jag började i mitten på september, jobbat totalt 68,5 timmar för lite. Det är några timmar det. Närmare bestämt 11,4 dagar (eftersom jag jobbar 75%).
Förvisso kommer jag jobba väldigt mycket nu i februari, men jag tvivlar på att jag kommer jobba nästan 70 timmar extra (var skulle jag få all den tiden ifrån?). Sen får väl alla minustimmar dras av på min marslön, som kommer bli den sista. 
Jag förstår ärligt talat inte vad jag gör med mitt liv, jag tycker inte att jag gör annat än jobbar och sover, så varför jobbar jag så lite? Det är en svår ekvation det där!


Eftersom jag fyller år idag (ja,
Facebook hade faktiskt rätt) har jag hamnat i såna där "vad-ska-jag-göra-med-mitt-liv-tankar". Eller, det kanske inte är därför, det kanske är för att jag bara jobbar två månader till? Jag vet inte.
I vilket fall börjar jag undra lite över vad jag ska göra när jobbet tar slut i mars? Någon som har någon idé? En idé (som jag kommit på alldeles själv) är att skaffa ett jobb. Men för att skaffa ett jobb måste jag söka jobb, något jag aldrig gjort i hela mitt liv. Det känns som något väldigt jobbigt att ta sig för - hur gör man?

Jag flyr fortfarande från verkligheten och insikten att jag behöver ta tag i mitt framtida liv - jag är ju bara 21. Enligt Stefan ska jag ägna mitt 22a år (för visst säger man så? jag har ju ändå levt 21 år, då är jag ju inne på nummer 22) åt att hitta mig själv. Så det kanske får vara min plan för det kommande året, för när jag är 22 ska jag bli snygg. Det sa Sara.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Det gäller att få in en fot Lena! Utnyttja alla kontakter som du har, och fråga om allt. Då dyker det upp nått snart!

Postat av: Emma

Ja må hon leeeva, ja måå hon leeeva... Med en enkel tulipaaaan uppå bemärkelsedan, jag har den äran, jag har den äran att... For she´s a jolly good fellow, for she's a jolly good...Happy birthday to you (i marilynmonroes version) osv.. Alltså Grattis!

2009-02-02 @ 16:45:24
URL: http://emmailondon.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag vet vad du kan gora, Lena! Kom och halsa pa mig vetja :) Det skulle garanterat muntra upp mig! (och dig)

2009-02-03 @ 11:53:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback