Inte ska väl den där krisen påverka oss?

Min mamma var med i TV igår. TV4 Värmlands nyheter för att vara exakt. De gjorde en grej om att ekologiskt går bra trots att det är så dåliga tider ekonomiskt. Vill du se klippet? Klicka här.

Det känns roligt att se att man vill uppmärksamma det här, eftersom det här med ekorörelsen ligger mig så otroligt varmt om hjärtat blir jag alltid glad när fler intresserar sig.

Intresserar ni er?

Kommentarer
Postat av: anna

ja nu till sommaren måste du ju bara gå!jag är inte så insatt i det där. köper eko när jag kan och komme rihåg ochi nte är för snål ;P

Postat av: anna

äh oroa dig inte för boende, det löser sig alltid :) det finns massa bra vandrarhem, och så bor ju jag här :) och jag känner en hel del i den här stan! haha

2009-02-05 @ 16:08:39
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: E

Självklart gör det det, intresserar mig oerhört mkt :-D

2009-02-05 @ 16:10:45
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Helena

Absolut och om hur man plågar djuren. Hade ett inlägg om det igår, är så got som vegeterian pga av hur djuren missköts.

2009-02-05 @ 16:16:36
URL: http://beverlyhills.blogg.se/
Postat av: anna

det är jobbigt när man inte vet alls. men det är ju ett bra tag till WOW så du behöver inte oroa dig för det nu ;) hehe

2009-02-05 @ 16:29:11
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

oj! fan avd jobbigt. hur löser du det då? :S

2009-02-05 @ 16:35:52
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Nina - This is who I am ♥

eskilstuna :)

dudå?

2009-02-05 @ 16:45:15
URL: http://totalflopp.blogg.se/
Postat av: anna

usch sånt där är så störande! hoppas verkligen hotellet kan lösa det på något sätt då.

2009-02-05 @ 16:49:03
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

ja jag förstår dig, hoppas det löser sig iaf! nu ska jag sticka iväg och hämta en ny kamera och gå på bio :)

2009-02-05 @ 17:03:41
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Lisa

i skellefteå:) durå?=)

ja de borde jag, vad vare hon hette?=)

2009-02-05 @ 17:18:20
URL: http://lisani.blogg.se/
Postat av: alwaysNamninsamling - Förbjud att barn hängs ut på nätet! - Hänger du med på det här?Jag sa att jag skulle försöka göra något åt att inte barn får hängas ut på nätet, efter det här med de mördade Arboga barnen. För det är ju inte riktigt fastställt ännu hur det gått till.Man får bara hoppas att några tar lärdom och är lite försiktigare och framför allt tänker sig för innan de hänger ut sina oskyldiga barn som kanske inte alls hade valt att finnas på nätet till allmän beskådan om de hade någon talan.Det här får bli det första jag gör. Det återstår väl att se hur många som är intresserad av ett sånt förbud. Hur många som värnar om barnen och deras säkerhet. Eller jag ska kanske säga, hur många som förstår vilka risker det är med att lägga ut barn i bloggar .m.m.Allt fler föräldrar publicerar bilder på sina barn på nätet, via bloggar eller sajter som Facebook. Men många tänker inte på att bilderna kan komma att utnyttjas av pedofiler. "Ibland finns det en naiv inställning till nätet".Allt fler mammor och pappor bloggar om sitt liv och sin vardag och var och varannan har ett facebook-konto. Med detta följer att fler bilder på barn läggs ut på nätet. Bilder som i värsta fall kan utnyttjas av pedofiler. Man tror att tar jag bort den här bilden från nätet så är den borta. Det är helt fel. Man bör vara medveten om att bilder man lägger ut på nätet för alltid riskerar att finnas kvar.

Att spara ned en bild från nätet går på ett par klick – sedan är det lätt för den som gjort det att använda bilden på ett helt annat sätt än vad man själv kunnat föreställa sig.

– Att lägga ut bilder på en blogg är ungefär som att lägga ut sitt fotoalbum på tunnelbanan. Man får fråga sig om det är något man vill?

Ju unikare bilder desto högre status, därför finns det de som "dammsuger" olika sajter i jakt på bilder på barn.Det är ju bara att kika runt bland de kommentarer jag fått i min blogg, så förstår man kanske att det inte bara är små änglar ute på nätet. Skenet kan nog bedra! Det ska man aldrig glömma.Namnlista att skriva på:

http://www.namninsamling.com/always1

Postat av: Emilie

Ställ en fråga i min frågestund ;)

2009-02-05 @ 18:09:48
URL: http://emilieisbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback