I was filled with so much hate until I saw the Golden Gate

En gång i tiden kände jag någon vars släkting varit arkitekt eller liknande för Golden Gate-bron, är inte det ganska häftigt? Jag minns inte det där så noga, det var en vän i mitt förflutna.


Jag var en snäll syster och skjutsade min bror till flyget idag. Han skulle åka från flygplatsen i Råda, det måste vara en av de minsta i Sverige. Jag har aldrig flugit därifrån och det hade inte KB gjort heller. När vi kom dit sa han att jag skulle köra fram till dörren, jag förstod inte riktigt var jag skulle och stannade lite för tidigt och han pekade på en liten stuga (huset bredvid tornet på bilden). Därinne är tydligen incheckningen. Jag började gapskratta och han sa något om min blogg innan han gick ur bilen. Jag kunde inte sluta skratta över att ett så litet hus kan vara en hel flygplatsbyggnad med incheckning, ankomsthall och allt. Jag skrattar fortfarande när jag tänker på det och därför snodde jag första bästa bild jag hittade här på internet, skäms på mig!

På söndag ska jag också flyga, jag åker från Karlstad, som förvisso också är en liten flygplats, men i alla fall större än den här. Vi flyger över Arlanda och Hamburg tror jag, för att slutligen landa i Nürnberg. Sen är jag i Nürnberg till och med 24e.
Idag kom jag dessutom på att jag antagligen inte ens kommer ha med min dator eftersom jag måste ha med jobbdatorn och inte kan släpa två datorer. 9 dagar utan min älskade MacBook, hur ska jag klara det?

Kommentarer
Postat av: Natalia

det kan jag tänka mig;)

Postat av: Erica,

det var snällt av dig :D

2009-02-14 @ 09:34:07
URL: http://donotpanic.blogg.se/
Postat av: anna

spännande att åka till tyskland :) jag ska ju dit snart jag med.tack så mkt, jag försöker ta det så lugnt det går.

2009-02-14 @ 09:54:58
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: valle

Var kommer rubriken ifrån?

2009-02-14 @ 10:55:02
URL: http://kompromiss.blogspot.com
Postat av: Marcus Å

Ja, det borde du verkligen göra! Vad ska du hitta på idag? :)

2009-02-14 @ 11:10:56
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: anna

haha ja lyssna på han nU! jag blir helt varm av hans röst :)

2009-02-14 @ 11:22:31
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Emelie L

Det ju jag som har släktingen med golden gate bron, hur kan du ha dlömt det, så mycket som jag tjatade om det som liten? det var mammas morfar som var med och byggde den. kram

2009-02-14 @ 16:06:59
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

Åh, jag vill verkligen göra något nytt -typ flyga till tyskland som du. Även fast det bara är i jobb, det är ju någonting iallafall!

2009-02-14 @ 17:54:58
URL: http://emmasays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback