Jag är mitt eget bästa sällskap


Ibland kan ensamhet vara det bästa som finns, ibland kan man själv vara sitt eget bästa sällskap. Så känns det för mig idag, just nu sitter jag på tåget till Stockholm, har fyra säten (plats med bord) för mig själv och njuter. Fast, inte mindes jag att X2000 skakar så, det är nästan svårt att skriva på datorn för att det är så skakigt. Jag är inte van sån här lyx.

På tal om ensamhet, jag lunchade på stan innan tåget. Ensam, javisst! Och det var hur härligt som helst och jag känner hur jag växt som person och hur bekväm jag är i mig själv nu för tiden. För två år sedan (eller kanske bara ett?) hade jag aldrig satt mig och ättit lunch själv, och absolut inte på uteservering, där folk kan se mig! Nej, jag hade gått och köpt en korv på Sibylla och ätit den på vägen när jag gick till tåget. Sen att jag hade fått sitta på tågstationen i en halv evighet hade inte alls stört mig. Ja, och kanske, kanske, att jag skulle kunna sträcka mig till att äta på Mc Donalds ensam. Men absolut inte mer.

Vad tycker ni om att luncha ensamma? Brukar ni göra det?

Kommentarer
Postat av: anna

usch jag hatar att åka tåg, blir så rastlös hehe. jag har inga problem att äta lunch ensam men det är ju alltid roligare med sällskap.

Postat av: anna

jag har åkt tåg alldeles förmkt för att uppskatta det hehe. plus att jag bara har en massa jobbiga minnen till att åka tåg, en massa distansförhållanden och skit ;P

2009-08-19 @ 14:40:29
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Rosita

Vad skönt att du kan känna så Lena! :)

Jag kan äta lunch ensam men föredrar att äta med någon då det är kul med sällskap.

2009-08-19 @ 14:43:28
URL: http://fewlix.blogg.se/
Postat av: anna

jag tycker det är väldigt tråkigt att äta ensam överhuvudtaget. är jag ensam hemma äter jag alltid vid tvn eller datorn.svar: tack ändå lena! men gah, jag blir så frustrerad jag känner mig handikappad utan ps. vi får hojta till varandra om vi hittar något :)

2009-08-19 @ 16:01:15
URL: http://annus.blogg.se/
Postat av: Tina

Ensamhet. Hemma är det skönt då kan jag göra vad jag vill, lyssna på hög musik, springa runt i underkläderna och måla tavlor i lugn och ro. Men luncha själv på stan, nej, det är så tråkigt. Då blir det hellre hämtmat.Jag är ensam just nu, och gissa vad jag gör?Lysnar på hög musik, machine head och målar tavlor - i bara underkläderna. Så jobbigt att förstöra en massa tröjor hela tiden - jag borde skaffa mig en målar tröja.

2009-08-19 @ 18:24:13
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

Jag är så sjukt rädd för att vara ensam så jag skulle definitivt behöva göra sådana där saker!

2009-08-19 @ 19:56:27
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: marie

De är bra att vara bekväm i sitt eget sällskap när man är själv. shoppa själv är nästan de bästa som finns ;D lung och ro och du kan gå precis vart du vill ;D

2009-08-20 @ 11:18:39
URL: http://bubblewater.blogg.se/
Postat av: Lilla Fröken

Ensamhet är fint. När det är självvalt så att säga. Jag tycker om att sitta på ett fik med en kopp kaffe, en bulle och en bra bok. Men det var väldigt länge sedan jag satt så senast nu. :/

2009-08-23 @ 15:19:18
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback