There are things you need to know about me

Om man ska leva tillsammans med mig kan det vara några saker man bör veta för att undvika att gå mig totalt på nerverna. Eller för att jag inte ska bli arg och irriterad. Det finn också vissa saker man bör veta att man inte ska ge till mig, och sen finns det självklart vissa saker som är bättre än andra. Jag tänkte bjuda på ett urval av grejer som kan vara nyttigt att veta om man vill försöka sig på ett liv med mig.


- Kranar som droppar är en sak, men kranar som droppar för att de inte stängts av ordentligt kan verkligen gå mig på nerverna! Jag hatar att behöva skruva åt duschkranen bara för att den droppar när jag är på toa!

- Jag hatar, verkligen hatar, pelargoner. Det är den värsta blomman som finns! Visst, den är fin, absolut, men ge mig för fan aldrig en pelargon! Har ni någon gång känt hur de luktar? Just det, de luktar skit! De luktar så jag tror jag ska dö, känslan jag känner kan lite liknas vid kontakt med nästa punkt, fast när det gäller pelargoner blir jag inte illamående på samma sätt.

- Använd aldrig, aldrig såpa i mitt hem! Inte i ditt hem om du vill ha dit mig heller, såpa är det enda jag är allergisk mot. Jag vet inte om man egentligen kan kalla det allergisk, men jag mår jättedåligt av lukten, blir yr, matt och illamående. Ibland kan jag få huvudvärk också.

- Öppna förpackningar på rätt sätt, finns det ett ställe att dra upp en förpackning så använd det! Klipp inte sönder halva förpackningen! Öppna i rätt ände, öppna så att det går att återförsluta på bästa sätt igen, för annars hamnar vi vid nästa punkt.

- Stäng förpackningar efter dig! Jag hatar brödpåsar som står öppna och brödet blir torrt, jag hatar ost som blir hård för att den inte packats ordentligt och jag hatar kex som blir mjuka! Återförslut, för guds skull! Det gäller allt från grejer i frysen till müslipåsen!


Saker jag däremot uppskattar mycket:

- Om du vill vara romantisk, göm små gulliga lappar på ställen då jag kommer itta dem när du inte är i min närhet, det är det finaste jag vet. Ett tips är dessutom att citera låttexter.

- Den bästa presenten du kan komma till mig med är en upplevelse, en konsertbiljett, en cd-skiva eller en resa.

- Städa, fixa och dona tillsammans med mig, jag har jättesvårt för att komma mig för att göra sådant, men när jag väl gör det har jag inget emot det. Och med trevligt sällskap är det lättare att komma igång och roligare, så vik inte undan om jag inte vill/orkar. Säg "jo, nu gör vi det här!"

- Var försiktig när du använder mina dyrgripar, så som mina cd-skivor och min gjutjärnsgryta. Jag blir alltid lika nervös när någon annan använder dessa saker, så visa att jag kan lita på att du vårdar dem ömt!

- Köp inte hem massa godis, jag blir slapp och slö av godis, finns det hemma äter jag - det är onödigt. Det räcker med någon gång ibland och då kan man göra det extra mysigt.

- Bibehåll mina ordningar, sorterar jag mina skivor i bokstavsordning så ställ inte Springsteen-skivan bredvid Hello Saferide! Samma sak gäller bland böcker, i lådor, bland kläder eller när det gäller mat.


Nu hoppas jag att ni fått en hint om hur man är mig till lags. Tycker ni att jag är svår? Eller vill ni ha vidare tips? Då ska ni kolla det här:


Kommentarer
Postat av: LOVISA

fint skrivet!

Postat av: Sandra

Kul!! O nej,inte blev jag avskräckt inte : )

2008-10-19 @ 12:11:54
Postat av: Marielle

Haha, en del nytt men det mesta känner jag igen! Såpan hade jag helt glömt bort dock....

2008-10-19 @ 12:46:11
Postat av: Marielle

Ps. älskar låten.. Det vet du ;-)

2008-10-19 @ 12:47:07
URL: http://reseledarna.blogg.se/
Postat av: pelle

Hhaha, rolig blogg!

2008-10-19 @ 16:51:14
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: anna

fyra ord: vad skön du är!

2008-10-19 @ 22:13:12
URL: http://annus.blogg.se/
Postat av: julia

alltså lena vad är det för galet bra låt? jag är förbluffad? puss

2008-10-20 @ 12:34:00
URL: http://evakuera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback