Morgonfunderingar

09.00
Jag är galet trött idag, lite småont i magen, känner av stukningen i fötterna, lite småförkyld.. Nivet, hängig sådär! Men idag ska vi till Styrkan & träna, så jag ska rycka upp mig! Förmodligen är det vetskapen om träning som gör mig seg, förmodligen kommer jag må bättre om ett tag, när jag piggnat till lite.
Ja, idag ska vi sätta igång! Jag måste bara leta reda på träningsskorna som jag inte hittade sist jag behövde dem! Var är de?


09.50
Nu har jag druckit kaffe och ätit frukost. Magen är fortfarande sådär, nivet mensmage, men annars är det okej, jag har piggnat till av kaffet (ja, jag vet att jag brukar hävda att kaffe inte gör mig piggare) och fötterna är alltid bättre efter en stund.
För övrigt tänkte jag följa med Carina på lunchpromenaden idag också, jag menar, jag kan ju inte ha ont i fötterna i all evighet och det kommer nog inte bli bättre om jag inte använder dem och tränar upp fotlederna, visst?


10.14
Jag fick ett mail:

"Dear info@grolink.se

If you have a problem getting or keeping an erection, you are not alone.
In fact, more than half of all men over forty have difficulties getting or maintaining an erection.
This condition, called erectile dysfunction (ED), occurs with younger and older men as well, but there's a safe, effective and easy method of treatment: Viagra."

Tack, men jag är varken över 40, man eller har problem med erektionen. Det är bra ändå, jag klarar mig. Men visst, tack!

Kommentarer
Postat av: pelle

Jag får också sådana där mejl hela tiden, det är som de läser ens tankar, haha ;D Eller inte.Vadå är det lätt att fixa PS?

Postat av: anna

åh, har du börjat träna nu? :D vad kul!

2008-12-01 @ 21:27:34
URL: http://annus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback