Ovärt

En ovärd blogg bara för att bekräfta att jag lever. Det har inte hänt mycket i helgen, inget värt att skriva om (Ikea, fylla, sömn, film, sömn). Jag har inga vidare funderingar kring någonting, jag orkar inte ens bli stressad över att jag inte vet vad jag ska göra om en dryg månad. Det löser sig, helt enkelt. Jag har inga planer och inga förväntningar. Jag har inga idéer och inga drömmar. Jag är nog i en livlös svacka, men jag ser i alla fall fram emot att åka till Stockholm och träffa Marielle nästa helg och se på Håkan. Puss på dem!

Annars är det VK-tider, det börjar brinna i knutarna & jag måste leta reda på en ekologisk bonde på stört!'

För övrigt regnar det massa, det är bra för det betyder mindre snö. Jag är trött på snön och nu hoppas jag att det vita jag ser utanför fönstret också är det sista för iår!

Kommentarer
Postat av: Julia

Sundsvall lena sundsvall! Sök jobb på posten, skulle det inte vara great om du och jag båda fick jobb där? Vi skulle kunna cykla omkring och dela ut vykort och göra folk glada och äta glass vid hamnen och köpa billigt godis på den där konstiga fabriken och hälsa på Pillan och åka till hennes sommarstuga och äta kanelbullar och våldsgästa thomas i hans lägenhet och tvinga honom bjuda på kaffe. Förfestar hos anna och chrill på helgerna och super oss fulla på kåren och stadshuset. Och så övertalar vi Kicki att också bo här, det kan inte bli annat än bra.

Postat av: stefan

Jag skulle vilja jobba på posten. Fatta vilken motion de måste ha:d

2008-04-14 @ 01:05:47
Postat av: pelle

Ska du sluta skolan redan?

2008-04-14 @ 16:07:42
Postat av: angelica

Min pappa är en ekologisk bonde, du kan få honom.

2008-04-14 @ 18:24:25
URL: http://saur.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback