Sommar & sol

sommar & sol och vi har kort tight kjol, och vi vill ha dig, MARKOOOOOLIO!

eller

nu är den förbannade sommar'n här, den är för mig en plåga, svettig och dammig och sur och tvär torteras jag av sol


välj själv, men nog fan är det sommar och nog fan är det sol.

sommar för mig innebär:
- rädsla jag utvecklar särskilda rädslor på sommaren, en av dem är rädsla för grodor/paddor. jag ser ofta sådana när jag går hem från kontoret på kvällarna och det är lika läskigt varje gång, trots att jag vet på vilka ställen jag brukar se dem och sådär.
- längtan när sommaren kommer in i augusti är jag alltid otroligt trött på värme & jobbande. okej, den här sommaren har bestått mycket av regn och sådär, men jag har ändå tröttnat på både sommaren och jobbandet. därför börjar jag istället längta till hösten och till att skolan ska börja igen. vad händer när jag inte längre har någon skola att längta till?
- festival det har inte varit mycket av den varan iår, den enda jag varit på var Siesta! i maj, men på lördag smäller det, minsann! Då ska jag till göteborg, på way out west och bättre än så kan det nog inte bli, det har jag bestämt.
- umgänge på sommaren blir det mycket att jag tappar kontakt med många, jag är mycket hemma på gården, men vissa människor umgås jag mer än gärna med. och jag försöker hinna med så mycket som möjligt. imorgon blir det mys på uteservering med marielle & johanna, någon annan som vill haka på?
- teater många somrar har inneburit teater för mig, det har varit kärnåsen, ulle bonde, äventuren... nu är jag till och med med i styrelsen för min teaterförening. dock kommer jag inte agera på scen någonting iår, vill ni se mig får ni leta i entrén eller bakom någonstans.

men mest av allt betyder sommar jobb. nu har jag bara 1½ halv dag kvar, skönt och så, men klart att pengarna sitter fint när det blir 25e.

det var allt för idag, idag har jag jobbat 9 timmar och nu är jag trött. jag ska ut på kattjakt och jag ska leta loppisfynd. jag ska prova stativ till min kamera och jag ska lära mig med med min kamera. fullt upp, men härligt! tack & hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback