Min morgon

Idag lyckades jag faktiskt ta mig upp rätt skapligt, jag var på jobber 8.15 - det ni!

När jag & mamma satt och åt frukost tittade jag lite slött ut genom fönstret och sa "vad vitt det är ute", "ja" sa mamma "jag ska skörda vitkål idag!". "Usch!" sa jag, "ja usch, det tycker jag med!". "Nu direkt på morgonen?" undrad jag och mamma svarade "nej, inte förrän 10, så snön har förhoppningsvis försvunnit!" "SNÖ?!?! är det snö? jag trodde det bara var frost!"

Alltså, jag tittade ut och trodde det vita var frost, jag är rätt trött när det är morgon, tror jag!Jag ställde mig ett antal olika frågor under morgonen, en av dem var "varför har jag köpt en så förbannat skön soffa?". Det var när jag hade duschat, och varit uppe och klätt på mig. Jag skulle gå ner igen, för att gå till jobbet och satte mig i soffan (som nu står alldeles ovanför trappen) för att sätta på mig strumporna. Och jag slogs av hur otroligt skön soffan var, så mjuk! Jag ville verkligen inte kliva ur den igen!

Sen, när jag promenerade till jobbet förbannade jag mig själv för att jag lånat pappas foppatofflor när det var snö, jag har ju så stora fötter så det är jobbigt att trycka ner dem i vanliga skor, men tyvärr råkade pappas foppatofflor ha hål i sulan och när jag kom till jobbet var jag alldeles blöt om fötterna! Illa!

Ja, det var min morgon - nu ska jag fortsätta jobba!

Kommentarer
Postat av: pelle

Jag gillar hur kåt du är på snö jämt, haha ;D

Postat av: stefan

Jag vill också ha snö!

2008-10-28 @ 16:40:27
URL: http://stefanlarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback