Det där med nya ledare

Idag slog det mig.
Ni vet, det var ju val nyligen, i det stora landet i väst, USA. Det var val där, Obama blev vald till ny president och så vidare, men den där historien kan ni väl vid det här laget.
Ska jag vara ärlig är hela grejen med valet i USA inget jag verkligen lagt mig i, visst är jag glad att Obama vann över McCain, men jag känner mest en irritation över att vem som leder ett enda land ska påverka hela världen. Jag brydde mig helt enkelt inte jättemycket om presidentvalet i USA.

Men nu är det såhär, det är ett annat slags val som har kommit upp. Det kanske inte är riktigt ett val, men det är en ny ledare som ska tillsättas. Det här finner jag otroligt mycket mer intressant, för ett av mina största intressen, en av mina största passioner står på spel. Snart kan vad som helt hända, det kan bära eller brista. I fredags avgick en ledare, en kvinna som haft denna post som ledare i 8 år, och än vet man inte vem som ska ersätta henne.
Kvinnan heter Lena och var VD på KRAV.
Alltså, för närvarande står KRAV utan VD & jag tycker att det här är otroligt spännande! Vad kommer hända? Vem kommer tillsättas? Vad kommer det innebära? För KRAV? För mig? För hela den svenska ekologiska rörelsen? Det här är otroligt intressant och jag ska försöka hålla mig så uppdaterad jag bara kan! Förhoppningsvis kommer jag tillbaka till er här med mer funderingar och hopp, men man vet aldrig - jag lovar ingenting!

Kommentarer
Postat av: H

LENA! Jag kommer hem till jul :) Eventuellt kommer jag hem till den 1 december också. Om jag måste hämta min resväska. Beror på om Therese kan ta med den ner när hon hälsar på MArtin :) Men till jul måste du hålla dig hemma för då kommer jag! :) Hiur är det med dig?

Postat av: Tommy

Lena, var är mitt pris?!

2008-11-17 @ 10:56:07
URL: http://dissident.blogg.se/
Postat av: stefan

det är det här du borde blogga om, inte att du inte åker buss till karlstad. det är det här som är intressant att läsa för mig som inte bor i din omedelbara närhet. keep it up!

2008-11-17 @ 13:38:30
URL: http://olydnad.wordpress.com
Postat av: pelle

Din far kan väl bli VD?

2008-11-17 @ 13:42:48
Postat av: My

Det är spännande att läsa om den ekologiska rörelsen eftersom jag växt upp med den men nu inte längre har samma inblick. Skulle vara kul att höra mer om hur du ser på allt och vad du gör i ditt jobb och så. Har lite journalistiska idéer med anledning av det som du kanske kan hjälpa mig med.

2008-11-18 @ 22:42:39
URL: http://hajen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback